Aşk!... |
|
|
#1 |
|
puslu
|
Aşk!...![]() Öyle çok mutsuzdun ki dünyanın sonu gelmişti öyle mi ![]() Neydi böylesine üzen seni![]() ![]() ![]() Hayata yeniden başlamayı çoktan haketmiştin besbelli ![]() ![]() ![]() Hani derler ya;bir kapı kapanır,diğeri açılır ![]() ![]() Sen de gördün gerçeği, acının kapısını kapattığında gülümsedi sana, mutluluğun aydınlık gözleri ![]() ![]() ![]() ![]() Pembe beyaz bir tadı vardı,şiirimtırak bir adı vardı, herkesçe bilindiğinin zannı vardı,hep denenmiş ve hiç ulaşılamamış, kaf dağının en tepesinde bir yeri vardı ![]() Öylesine giriverdi koynundan içeri, bir kucaklaşmanın kokusunda,kalabalığın ortasında, süpürüverdi hüznü kalbinden, varlığını bıraktı sana taa derinden ![]() ![]() ![]() Aşk'tı adı ![]() ![]() ![]() Eteklerimde mutlu rüyalar getirdim sana ![]() ![]() Huzurun kucağında sıcacık örttüm üstünü,neyi istiyorsan kaldır başını bir bak,hepsi de başucunda![]() Tüm gün havalandırılmış bir odada,loş ışıkta,dizlerimde tatlı tatlı uyumanı izlerken,hafif bir şarkı söylüyorum sana ![]() ![]() Dizelerinde hep aynı nakarat; sevdam senden yana,aşkım senden yana ![]() ![]() ![]() ![]() Çiçeklerim var benim ![]() Senin ellerinle ördüğün,sevginle taç yaptığın çiçeklerim![]() ![]() ![]() Sence daha ne isterim ![]() ![]() ?Doğru bildin ![]() ![]() O ışığı ellerine tutuşturduğum ilk gün gibi,sonsuza kadar seni aydınlatmasını isterim ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|