Dünyaca Ünlü Avukat Ve Kaybettii Tek Dava.... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dünyaca Ünlü Avukat Ve Kaybettii Tek Dava....Ünlü bir futbolcu karısını öldürmekle suçlanıyordu Futbolcu yakalanmıştı Ama karısının cesedi ortada yoktu![]() Durusma Amerikan filmlerindeki gibiydi Futbolcu sanık sandalyesinde oturuyordu Kucak dolusu parayla tuttuğu avukatı jüriyi ikna etmeye uğraşıyordu: "Sayın jüri üyeleri, müvekkilimin suçsuz olduğuna yürekten inanıyorum Buna az sonra sizler de inanacaksınız Neden mi? Bakın, şimdi 1'den 10' a kadar sayacağım ve müvekkilimin öldürdüğü iddia edilen karısı bu kapıdan içeri girecek![]() ![]() 1, 2, 3, 4, 5, 6,7, 8, 9, 10![]() ![]() "Bütün jüri kapıya döndü Kimse girmedi içeri Avukat bir savunma dahisiydi,öldürücü hamlesini yaptı: "Bakın, siz de kadının öldüğüne inanmıyorsunuz Çünkü hepiniz içeri girecek diye kapıya baktınız işte kararı buna göre vermenizi talep ediyorum " Jüri, ünlü futbolcuyu suçlu bulduğunu bildirdi ve dava bu sekilde sonuçlandı ![]() Mahkeme çıkışında avukat, bayan jüri başkanına yaklaştı: "10' a kadar saydigimda siz de diğer üyeler gibi kapıya bakmıştınız Neden böyle bir karara imza attınız?""Doğru" dedi jüri başkanı; "Ben de kapıya baktım, ama müvekkiliniz kapıya bakmiyordu! ![]() "aLıntıdır |
|
|
|