![]() |
Cennet Bitermi? |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Cennet Bitermi?Cennet te meleklerden birini mahzun gören diğer melekler Allah a giderler Allah ım meleklerden biri mahzundur üzgündür derler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Giderler Allah a Allah ım derler melek cennet i gezmek istermiş o yüzden üzülürmüş ![]() ![]() Allah azze ve celle şöyle cevap verir o meleğe 70 bin kanat verin verdiğiniz her kanada da 70 bin kanat gücü verin ve cennet i gezsin der ![]() ![]() Yıllar sonra yine melek hüzünlüdür… yine giderler Allah a Allahım melek yine hüzünlüdür Allah gidin sorun bakalım neden hüzünlüymüş…giderler sorarlar melek şöyle der ben yıllardır çok hızlı geziyorum ama bitiremedim Allah a karşı kötü bişeymi yaptım acaba der o yüzden hüzünlüyüm ![]() ![]() ![]() Not : anlayana büyük öğütler vardır bu gerçekte ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- لاَ يُؤْمِنُ أحَدُكُمْ حَتَّى يُحِبَّ لأخِيهِ مَا يُحِبُّ لِنَفْسِهِ Hiçbiriniz kendisi için istediğini (mü’min) kardeşi için istemedikçe (gerçek) iman etmiş olamaz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
suskun
|
![]() valla çok harika angelescimm:))
|