![]() |
Gidelim Buralardan |
![]() |
![]() |
#1 |
90burcu
|
![]() Gidelim BuralardanNasibimiz kalmadı yüreksizlerin mekanlarında, bir an bile bizi buralarda istemezler ![]() gibi, kaybolup gidelim buralardan ![]() istemezsin bilirim benim gibi, buralarda eriyip, kaybolup, yok olup kalmak istemezsin bilirim ![]() tutmak istersin yüreksizlerin bilirim, yüreksizleri bağrına basmak istersin bilirim, onlardan ayrılmak istemezsin bilirim ama, onlar seni buralarda istemezler ![]() buralardan yüreğim ![]() Gidelim yüreğim buralardan! Yüreğim erimek kaybolup yok olmak sana yakışmaz bilirim, bana yakışır ![]() Sen "HİÇ" olmadan gidelim buralardan yüreğim ![]() çıkalım gidelim yüreğim buralardan ![]() kalan dünler gibi gidelim buralardan ![]() biz de yalnız kalsak da gidelim buralardan ![]() varacağımız yerlerde gidelim buralardan yüreğim ![]() gidelim buralardan ![]() buralardan ![]() ![]() Gözlerimiz buralarda kalacak bilirim ![]() kalmadı, nasibimizin olacağı yerlere gidelim yüreğim ![]() sürülür buralarda ![]() kuytularda kaldık yüreğim ![]() yüreğim ![]() ![]() çocuklarını kaybettiklerini dahi bilemeyen annelerin yüreklerinde kaldık yüreğim ![]() ![]() Mazlumluktan eriyen ciğerlerde kaldık yüreğim ![]() düşüncelerde kaldık yüreğim ![]() Helalleşelim gece yarılarında üzerinden dolaştığımız kaldırımlarla ![]() Helalleşelim karanlıklarda rahatsız ettiğimiz köpeklerle ![]() kedilerden helallik isteyelim ![]() güvercinlerden helallik dileyelim yüreğim ![]() dolaştığımız martılardan da helallik isteyelim yüreğim ![]() seninle beraber kaldığım zamanlarda baktığımız, o masmavi, bakmaya doyamadığımız denizden de helallik isteyelim yüreğim ![]() rüzgardan da helallik isteyelim ![]() de kendimi kaptırdığım doğadan helallik isteyelim ve gidelim buralardan yüreğim ![]() Bir gece vakti insanlardan kaçarak gidelim buralardan ![]() vakitte gidelim ![]() buralardan ![]() Gidelim buralardan, nereler, neler, nasıl ve kimlerin olduğu önemli olmayan ama yüreği olanların mekanlarına gidelim ![]() Yürekleri ile nefes alanların olduğu yerlere gidelim ![]() olmayanların yanlarına gidelim yüreğim ![]() görenlerin memleketlerine gidelim ![]() ki, sadece senin var olduğun memlekete gidelim yüreğim ![]() Ben bilirim "YOK" olduğumu ![]() ![]() "BEN" olmadan gidelim buralardan ![]() gidelim ve kalalım yüreğim orada ![]() geri dönmeyelim ![]() ![]() de, ben de toprak olmadan gidelim ![]() de ne varsa boşaltalım ve arkamıza bakmadan gidelim yüreğim ![]() Güneş sabahleyin batıdan doğmadan önce gidelim buralardan ![]() dik, alnımızda eskilerde kalma izler, kalplerimizde hiçbir yara hissetmeden, arkamıza bakmadan ![]() Yüreğim gidelim buralardan! Şimdi, hemen ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|