Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
asitsiz, bende, dün, elma, gidip, klavuzu, kullanım, kullanımı, sirkesi, sirkesinin

Elma sirkesinin kullanım klavuzu Elma sirkesi kullanımı Dün bende gidip asitsiz bir

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Elma sirkesinin kullanım klavuzu Elma sirkesi kullanımı Dün bende gidip asitsiz bir

Elma sirkesinin kullanım klavuzu

Elma sirkesi kullanımı

Dün bende gidip asitsiz bir elma sirkesi aldım "Yemeklerden önce 1 kaşık sirkeyi ılık yada sıcak suya karıştırıp içine balda ekleyerek için" uyarısını ramazan boyunca uygulayamayacağım için ben yatmadan önce ılık suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi karıştırıp içiyorum

Kullanım biçimleri: doğal elma sirkesinin en etkili kullanım biçimi, çiçek balı ile karıştırılarak oluşturulur:

1 bardak su

1 tatlı kaşığı dolusu elma sirkesi

1 tatlı kaşığı dolusu çiçek balı

Hepsi iyice karıştırılır ve sabahları aç karnına küçük yudumlarla içilir Sürekli kullanım sayesinde, öncelikle bedenin bağışıklık sistemi güçlenecek ve sizi pek çok hastalıktan koruyabilecektir Bu enerji kokteyli ayrıca size canlılık ve güç kazandıracak ve ileri yaşlara kadar sağlıklı ve mutlu kalmanıza önemli katkılar sağlayacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com