Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
faydaları, gilaburu, kullanımı, suyu, suyunun

gilaburu suyunun faydaları, gilaburu suyunun kullanımı, gilaburu suyu

Eski 06-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

gilaburu suyunun faydaları, gilaburu suyunun kullanımı, gilaburu suyu



gilaburu suyunun faydaları,

gilaburu suyunun kullanımı,

gilaburu suyu yararları




?Böbrek dostu (Gilaburu) suyu içeriğindeki asitler nedeniyle antikanserojen, antimikrobiyal ve antioksidan özelliğe sahiptir Antioksidanlar, vücutta serbest radikalleri bağlayarak, sağlığa zararlı birçok olumsuz etkiyi durdurmakta Bu özelliği nedeniyle gilaboru suyu, yaşlanmayı geciktirici, mutasyonu engelleyici, kanseri durdurucu ve kolesterolü düşürücü etkiye sahiptir




Gilaboru nun kullanım alanları ve etkileri:

? Böbrek taşlarını eritir

? Taş üremesini önler


? Böbrek Tembelliği rahatsızlığına iyi gelir

? İdrar yolları iltihaplarını temizler

? Ödemi atar, yüksek üreyi düşürür ve dengeler

? Safra taşlarını eritir ve karaciğeri destekler

? Prostat rahatsızlığına iyi gelir


? Yatıştırıcı,adstingent(dokuları sıkılaştırır ve sağlamlaştırır)


? Kramplara ve kas gerginliklerine karşı olumlu etki oluşturur


? Sinir sistemini güçlendirici etkileri vardır




Gilaboru bitkisi, kanser önleyici, antioksidan ve C vitamini deposudur Yaklaşık olarak portakaldan 10 kat daha fazla C vitamini içerir



1 kür: (15 Lt) Gilaburu 1 hafta içerisinde 6 - 8 mm böbrek taşını eritebilmektedir

Taş 8 mm? den büyük ise her 8 mm için bir kür düşünülmelidir Gilaburu ayrıca böbrek tembelliğine ve bazı cins böbrek kistlerine de iyi gelmektedir


NOT: Sertliğinden dolayı lazerin de kıramadığı kristalize cins böbrek taşını Gilaburu da eritemeyebilir Bu cins taş ile karşılaşma riskiniz % 1- 2 civarındadır


HAZIRLANIŞI ve KULLANILIŞI

Su içerisinden alınan Gilaburu bir süzgeç veya kevgir üzerinde ezilir

Meyvenin çıkan suyuna kendisi kadar normal içme suyu ilave edilir ve bu karışım sıkıldığından itibaren 24 saat içinde hasta tarafından içilir

Tadı hafif ekşi olan Gilaburunun mümkün olduğu kadar bu haliyle içilmesi tavsiye edilir

Buna rağmen hasta içmekte güçlük çekiyor ise mümkün olduğu kadar az olmak kaydı ile karışım şeker ile tatlandırılabilir

DİKKAT !

?*Hastanın 24 saat içerisinde tüketebileceği sıvı bir seferde hazırlanmalıdır Diğer deyişle hazırlanan sıvı mutlaka 24 saat içinde tüketilmelidir

?*Hazırlanan sıvı hasta tarafından aç olarak tüketilmelidir

?*Gerek meyve gerekse sıkılarak hazırlanmış sıvı sıcaktan ve direkt gün ışığından korunmalı serin bir yerde saklanmalıdır

?*Gilaburu kullanımı zamanla yayılmamalı olabildiğince yoğun kullanılmalıdır

?*Günde en az 1 kg Gilaburu ezilerek suyu yukarıda anlatıldığı şekliyle hazırlanıp kullanılmalıdır

?*Bekleyen meyve mutlaka su içinde ve serin yerde muhafaza edilmelidir ?*Kevgirde ezilerek elde edilen Gilaburu öz suyuna mutlaka 1/1 ölçüde su katılmalıdır ?*Gilaburunun bugüne kadar hiçbir yan tesiri tespit edilmemiştir

?*Gilaburu ilaç değildir


Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.