![]() |
13 sayıların en uğursuzu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 13 sayıların en uğursuzuManşet oldunuz nihayet çocuklar ! Alçak kurşunlarla kapanan gözlerinizden öperim! Gittiğiniz yerde aynı hain saldırılarda ölen, ama sayıları az olduğu için gazetelerin en alt köşelerinde yer alan asker arkadaşlarınıza söyleyin� Bu işin sırrını bulduk; bir tim ölürse manşet garanti deyin� Ama biz buna da alışırız ne yazık ki ![]() Artık bir tabur gitmeli ![]() Yoksa manşetleri yine başbakanın yakışıklılığı, türban meseleleri , Gül' ün Amerika gezisi kapar ![]() Ardından bir de bakarsınız ki iki şehit haberinin üstünde sırıtan bir Hülya Avşar ! Acemi politikalar, bir ülkenin ağırlığını koyamaması; sınırdan bir adım öteye çıkamaması, sizi yakaladı adı bile uğursuz Gabar dağlarında� Bu nasıl bir iştir ki Barzani 'nin şirketlerine verilen elektiriğin faturasını biz değil onlar keserler; rakamı da kanla gösterirler : 13 Şehit asker� Bizim için 13 aslan, ama anaları için 13 kuzu� İnanmazdın ama artık söylemeden duramıyorum; 13 sayıların en uğursuzu� Şimdi ben size olacakları söyleyeyim; merak etmeyin çocuklar ![]() Nutuklar atılacak, kanınız yerde kalmayacak ! ![]() Törenlerde binler, yüz binler haykıracak� Ama siz o haykırışın içinde siz yalnızca tek bir sesi duyacaksınız� Gerçek acının sesini� Kuzusuna ağlayan 13 yaslı ananın ağıdıyla çınlayacak yer gök dağ taş� Ama dedim ya bunu siz duyacaksınız sadece ![]() Tıpkı çocukluğunuzdaki gibi unutulmaz bir ninni sıcaklığı taşıyan bu sesle birlikte çökecek üstünüze sonsuz bir gece� Bugün manşet oldunuz çocuklar ! Yarın biz unuturuz sizi� Analarınız da unutsa keşke ![]() Bu acı dayanılır olmanın çok ötesinde; hep onlarda yaşayacak, acılarla yürek dağlayacak bir ölüm izi ![]() Hadi tertip; yan gelip yatmaya bak artık ! Düşünme kaç ay kaldığını, günü, saati ! Bizim ihmalkarlığımız, ilgisizliğimiz, yanlış seçimlerimiz verdi size toprağın altına giden teskereyi ! Hem manşet oldunuz az şey mi ? |
![]() |
![]() |
|