![]() |
Ücretsiz Bir Bilettir Tebessüm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ücretsiz Bir Bilettir TebessümKolay değil belki, ama imkansızda değil ![]() Hangi küskünlük bitmemiş, hangi dostluk başlamış ha ! Yüreğin senin elinde dostum ![]() düşüncelerini değiştirebilirsin ![]() Herkesi olduğu gibi kabul et, sen de olması gerektiğince ol ![]() kazanmasını , ondan uzaklaşarak elde etme saçmalığından kurtul ![]() Hatırla, İYİLİĞİN HALLEDEMEDİĞİNİ KÖTÜLÜK HİÇ HALLEDEMEZ Kİ ![]() ![]() kaydet bunu ![]() ÜCRETSİZ BİLETTİR TEBESSÜM YÜREK YOLCULUĞUNDA ![]() ![]() Sevgiye davet çıkar sen de hadi ![]() ![]() Geçmişe üzülme ![]() bugünü bugünle yaşa ![]() ![]() Hayatına deneyimler eklemen için şart değil yanlışlardan geçmen ![]() Başkalarının edindikleri doğruları yerleştir zihnine ![]() geleceğini bilmediğinden, yolu uzatıp kaderini zorlama ![]() bizzat kendin uygula ![]() Savrulma sakın ![]() ![]() OLSA DA CANLI, YORULMAMIŞTIR NEFES ALMAKTAN ![]() Dostum, bedelsiz değildir ki mutluluklar unutma ![]() neresi zarar de, yorulma ![]() ilerledikçe ![]() Sonra benim varlığıyla mutluluk duyduğum güzel dostum ![]() yer al ![]() ![]() bakışları çek üzerine ![]() ![]() kanadın ne önemi kalırdı ki genişliği dünyanın ![]() Kaldır başını ve eğilme, sakın güçsüzce ![]() içeri ![]() ![]() ![]() o korksun ![]() ![]() ![]() GÜLÜMSE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GÜLÜMSE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GÜLÜMSE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GÜLÜMSE ![]() ![]() ![]() ![]() DEĞİLSE GÜZEL İNSAN, RAZI OLDUĞUN ALLAH ın rızası için gülümser misin? |
![]() |
![]() |
|