![]() |
Avazım çıktığınca... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Avazım çıktığınca...HADİSLERDEN -Bir kişideki en kötü huylar: Korkaklık ve Cimriliktir ![]() -İnsanların kıymetini bilmediği iki servet vardır: Sağlık ve Zaman -Dünyada bir garib yolcu ol ve kendini ölmüş gibi düşün! -Gerçek pehlivan başkalarını değil, kendi nefsini yenendir ![]() -İyilik hazinelerinden biri, başa gelen felaketleri gizlemektir ![]() -Kendisine layık gördüğünü sana layık görmeyenin dostluğunda hayır yoktur ![]() [color="Green"]Hz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Avazım çıktığınca... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Avazım çıktığınca...AMİGO ve TARAFTAR Takımınının kazanması için taraftarları coşturmaya çalışan, ama sırtı futbol sahasına dönük olduğu icinde maçı seyredemeyen amigoya sordum: Taraftarları coştururken arkan sahaya dönük oluyor, maçı hiç seyredemiyorsun? Bana şu cevabı verdi: O kadarı bana yetiyor ![]() ![]() Cünkü inançtan yoksun taraftar, takıma kazanacağı maçı da kaybettirir ![]() Paulo CHELCO |
![]() |
![]() |
![]() |
Avazım çıktığınca... |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Avazım çıktığınca...CAHİL ve AYDIN Bu toplumda ‘biliyor olmak’ mutlak surette bir haksızlığa maruz kalmak demektir ![]() Çünkü bilgi borçlandırır, ‘anlamak’ zorunda bırakır ![]() Cahil, acıma duygusu uyandırır ![]() ![]() ![]() Oysa, aydın, bilgilenmek gibi bağışlanmaz bir suçtan müebbeden mahkûm edilmiştir ![]() Bastığı yerde ot bırakmayan cahili vicdanının demir parmaklıkları arasından seyreder ![]() Alev ALATLI |
![]() |
![]() |
|