Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkadaş, erkek, kadın, olamazmış

Kadın ve Erkek Arkadaş Olamaz-mış!

Eski 06-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Benimde Erkek ArkadaşLArım Kızlardan fazLa hepsiyLe çok güzeL vakit geçiriyorum beni kızLardan daha iyi anLıyorLar (: kızLa erkeği arkadaş oLamaz diye değerLendirenLer hiç karşı cinsLe arkadaş oLmayı düşünmemişLerdir yada arkadaş oLmak isteyip ona karşı farkLı hisLEr besLemişLErdir

çoğu kişi beni erkek arkadaşLArımLa gördüklerinde bizi sevgiLi oLarak değerLendiriyoLAr ve o kişiLerin gerçekten karşı cinsten arkadaşı yok

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-24-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Kız arkadaşım kocasından dayak yemiş Sebebi ise iş çıkışı servisten inip aynı şirkette çalıştığı iş arkadaşıyla aynı istikamete gittikleri için birlikte yürümek ve sohbet etmek!

Adam bağırmaya başlayınca ister istemez kendini aklamak için biz arkadaşız demiş Aynı işyerinde çalıştıklarını açıklamış Ancak adamın verdiği cevap: “Kadınla erkek arkadaş olamaz mutlaka seninle sevişmek istiyordur!” Arkadaşıma vurmaya başlamış Bu tatsız kısmı anlatmaktan hoşlanmıyorum o yüzden geçelim Bir insanın karşısındakinden fiziksel olarak güçlü olduğu için dövebiliyor olması yeterince kafamın tasını attırıyor zaten
Adamın işyerinde hiç bayan çalışan olup olmadığını sordum Çalışmıyormuş! Olabilir ülkede genel bir kriz ortamı olduğu düşünülürse normaldir insanlar işsiz kalabilir İş yapar batar çıkar hepsi doğaldır Bu kısma elbette anlayış gösteririm ama arkadaşımın ağzından çıkan şu kelamı anlamakta zorlanıyorum: “ İşsizlik yüzünden sinirleri bozuk beni o yüzden dövdü zaten!”Kulaklarımın yanlış duymuş olmasını isteyeceğim nadir zamanlardan biridir bu Neden bahane üretmeye dünden hazırız ki? Aklımızı ikna ettiğimizde kalbimizde ikna oluyor mu? Bu konuyu şiddet gören kadınlar başlığı altında tekrar irdelemek için şimdilik rafa kaldırıyorum Gelelim şu karşı cinsle arkadaş olunamayacağı konusuna
Benim kadından fazla erkek arkadaşım vardır Hiçbiri için de cinsel düşünceye sahip olmadım Zaten aklımdan öyle bir şey geçerse onu arkadaş kısmına değil sevgili olasılığı bölümüne koyardım En sağlam dostlukların karşı cins arasında olduğunu hem kendi yaşamış hem yüzlerce defa şahit olmuş biri olarak söylüyorum kadınla erkek arkadaş olur üstelik çok iyi de dost olur Kimse de diğerini karşı cins olarak görmez
Bu fikri savunan birisinden kaçarak uzaklaşmak istiyorum Bu cümleyi söyleyen savunan kadın veya erkek kim olursa olsun psikolojik olarak bir rahatsızlığı olmalı inancını taşıyorum Nasıl olur da insan bu fikre inanabilir ki? Bu ancak bir şartla mümkündür Bu düşünceyi savunan biri dışarıda gördüğü tüm karşı cinslere karşı cinsel bir arzu besliyor demektir Karşılaştığı bütün kadınlarla sevişme fikri oluşmayan bir adam neden bu tarz bir söylemde bulunur? O zaman dönüp o adama demek ki sen böyle hissediyorsun ki herkesin de senin gibi düşündüğünü ve hissettiğini zannediyorsun denmez mi?Dostluğun bir eş ya da sevgiliden farkı içinde hiçbir cinsel dürtü barındırmamasından kaynaklanır Ve gün gelir o uğruna can vereceğimiz aşklar biter hatta yüzünü bile görmek istemeyiz belki ama omzunda ağlayacağımız kişi yine dostumuz olacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com