![]() |
Bu Son! |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
Bu Son!Tam iki yıl geçmiş üzerinden bu satırları karaladığımdan bu yana ![]() Onlarca sitede yüzlerce kez eklenmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Bu sana son yazışım ![]() ![]() ![]() ![]() "Bu sana son sözüm" dermiş gibi bakan ![]() ![]() ![]() Oysa ki benim; batan güneşin ardından sarıldığım, tepeden aşağı inerken, çakıl taşlarıyla birlikte yuvarlandığımda düşündüğüm biri var? "Bu sana son yazışım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa ki benim; Kışın soğuğunda, dalgaların kayaları dövdüğü anlarda, fırtınalarda savrulurken sığındığım biri var ![]() ![]() ![]() "Bu sana son yazışım ![]() ![]() ![]() Oysa ki benim; derinlerde soluksuz kaldığımda ve nefesimin bana ait olmadığını sandığımda, sonsuz gibi görünen karanlığın ortasında, umudumun tükendiği anlarda düşündüğüm biri var ![]() ![]() ![]() "Bu sana son yazışım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa ki benim; burnumda yağmur kokusu varken, bulutlar hızla akıp geçerken, ve çocuklar ağladığında, perdeler uçuştuğunda düşündüğüm biri var ![]() ![]() ![]() "Bu sana son yazışım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa ki benim; elimi uzattığımda ve saatin her çalışında, yanımdayken özlediğim ve uzaklaşınca her an düşündüğüm biri var ![]() ![]() ![]() "Bu sana son yazışım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa ki; Aklımın kıyısında dolaşan ve dilimin ucundayken yanarcasına düşündüğüm, deniz gözlerinde dolaşırken yemyeşil ormanlarda yok olup gittiğim biri var ![]() ![]() ![]() Tek kişilik dünyamda ölçülü adımlarla yürüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|