![]() |
Erkek işi yalanlar! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkek işi yalanlar!Bazı erkekler hiç yalan söyleyemez, hemen gözlerinden, hal ve hareketlerinden anlaşılır ![]() ![]() ![]() ![]() Erkeklerin en çok hangi konularda yalan söylediklerini belirlemek için yapılan araştırmada ilginç sonuçlara varıldı ![]() İşte erkeklerin en sık söylediği yalanlar: Statü yalanı: Erkekler olayları biraz şişirmeye meraklı ![]() ![]() ![]() Bilgi yalanı: Hiç bir bildikleri olmasa da, erkeklerin yüzde 84"ü bilgi sahibiymiş gibi davranıyor ![]() ![]() Korkularını saklarlar Duygu yalanı: "Bir problemin mi var?" erkeklere sorulduğunda, genelde "Hayır, yok!" derler ![]() ![]() Korku yalanı: Erkekler, cesur olmaları gerektiğini sanırlar ![]() ![]() Tembellik yalanı: Yaptıkları her şeyi abartılmış gerekçelerle savunmayı hoşlanırlar ![]() ![]() Kaytarma yalanı: Uzun süreli tartışmalardan kaçmak için, soruları hemen kısa bir "Evet" ile cevaplandırırlar ![]() ![]() Yalana ilişkin yapılan çeşitli araştırmalarda, erkeklerin söylediği ve aklından geçirdiği arasında dağlar kadar fark olduğu ortaya çıktı ![]() Söylediği: "Ben daha çok evime bağlı bir insan sayılırım ![]() Düşündüğü: "Kahvehanelerin çoğunda bana ayak basma yasağı konulduğundan beri ![]() ![]() ![]() Söylediği: "Neden bu kadar kıskanç olduğunu gerçekten anlamıyorum?" Düşündüğü: "Sibel, Burcu ve Hülya, Allah"tan öyle değiller ![]() ![]() ![]() Söylediği: "Çok çalıştığını görmek beni üzüyor ![]() Düşündüğü: "Sen temizliğini yaparken ben televizyon izleyeyim bari ![]() ![]() ![]() Söylediği: "Ne, çocuk yine ishal mi oldu?" Düşündüğü: "Oysa bira içtikten sonra ne güzel hemen uykuya dalmıştı ![]() ![]() ![]() Söylediği: "Her zaman için arkadaş kalabiliriz ![]() Düşündüğü: "Beni telefonla aramadığın sürece ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|