bayanlardan klasikler :P |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
bayanlardan klasikler :PERKEKLERE EN ÇOK SÖYLEDİKLERİ Ihtiyacim var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Istiyorum![]() Ne istiyorsan onu yap ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasil olsa bedelini ödetecegim![]() Konusmaya ihtiyacim var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onaylanmaya ihtiyacim var Konusmaya ihtiyacim var![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kıyafete ihtiyacim var Sinirli degilim![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elbette sinirliyim aptal herif![]() Romantik olup su isigi söndürürmüsün? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarkan yerlerim var da![]() Bu mutfak çok kullanissiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni bir ev istiyorum Yeni gece ayakkabisina ihtiyacim var![]() ![]() ![]() ![]() Öbür 60 çift tozlu Beni seviyormusun?![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir seyler istemek üzereyim Beni ne kadar seviyorsun?![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün bi haltlar karistirdim Bir dakika içinde hazirim sevgilim![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalinca bir kitaba baslayabilirsin Kalçalarim büyük mü?![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bana güzelsin de Bir iletisim problemimiz var![]() ![]() ![]() ![]() Benimle derhal uzlas
|
|
|
|