![]() |
Bir Ayrılığın Anatomisi!... |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Bir Ayrılığın Anatomisi!...insanların birbirini tanıması için en iyi zaman, ayrılmalarına en yakın zamandır" der dostoyevski ![]() ![]() ![]() veda acısı, kabuğunu soyar insanın; yaldızını kazıyıp çırılçıplak ortaya serer ![]() ![]() ![]() "ölene kadar" diye söz verilmiştir, ama "ölüm yolunda" başka tercihler belirmiştir ![]() kararsız prensesin vicdanı azap çekerken 7 cücelerin somurtkanı "aklını başına al" diye fısıldar kulağına; haytası ise "kalbinin sesini dinle" diye çekiştirir eteğinden ![]() ![]() ![]() hep hayran bakan gözlere, hatalar takılmaya başlar ![]() "ama"yla biter alelade iltifat cümleleri: "sen iyi bir insansın, ama arkadaşların kötü", "seni seviyorum, ama bu ilişkide mutlu değilim", "ben başka türlü bir beraberlik düşlemiştim" vs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonra gelsin uykusuz geceler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() birlikteymiş gibi yaparken, sevecek başka yüzler, yüzecek başka denizler kollamalar ![]() ![]() ![]() "aslında bütün bunlar bizim iyiliğimiz için"e kendini inandırmalar ![]() ![]() ![]() sonrası hep aynı: bekleyenin "hani sonbaharda buluşacaktık ![]() ![]() ![]() ![]() bekletenin "geliyorum az kaldı" oyalamaları ![]() ![]() ![]() bittiğini bile bile işi uzatmalar; söyleyemedikçe hepten batağa saplanmalar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() terk edenin o mahcup "gönlüm başkasında" itirafına karşılık terk edilenin kırık çalımı: "uğurlar olsun! ben yoluma devam ediyorum" ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
suskun
|
![]() puslu,angelesdream,Gözyaşı,Hepinize teşekkür ederim vaktinizi ayırıp okuduğunuz için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|