Kız Ben Seni Tanıyamadım! |
|
|
#1 |
|
angelesdream
|
Kız Ben Seni Tanıyamadım!Azrail ve Kadın kadının biri 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor Ameliyat masasındayken, ölüme yakın birden bir hayal görüyor Azraili görüyor ve soruyor: "Benim saatim geldi mi?" Azrail cevap veriyor: "hayır senin daha 43 sene 2 ay vade 8 günün var "Kadın narkozdan uyandığında estetik yaptırmaya karar veriyor Yüzünü gerdirttiriyor, dudaklarını doldurtturuyor vede göğüslerini düzelttiriyor Kısacası: "Yeniden doğmuş gibi" oluyo Daha uzun bir süre yaşayacağını bildiği için şimdi o kadar ameliyatın değdiğini düşünüyor Son ameliyattan sonra hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor Tam karşıdan karşıya geçiyorki ambulans çarpıyor kadına Ölüyor tabi Cenette Azraile soruyor:"40 seneden daha fazla yaşayacağımı sanıyordum! Neden o zaman bana o ambulansın çarpmasını sağlayıp beni öldürttün?"Azrail cevap veriyor: "Kız ben seni tanıyamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "
|
|
|
|
#2 |
|
asyaland
|
tanısaydı da kadın hergün ölüp ölüp dirilirdi herhalde ha öldüm ha ölücem diye :) paylasım için tesekkürler bu arada angelesdream avatarın cok sevimli :)
|
#6 |
|
angelesdream
|
sağolun arkadaşlar yorumnlarınız için :)bu arad asyaland teşekkür ederim bende bir türlü şu parlak kelebeklerden bulamıyorum:)
|
|
|
|