Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, benimle

Aşk Hep Benimle Ya Sen??

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşk Hep Benimle Ya Sen??

Merhaba demek isterdim ama sana doğru kurduğum tüm cümlelerin en sonundayım artıkHoşçakal demekse ölümün belki de bendeki diğer adı
Kaybetmekle kazanmak sanal bir elmanın iki yarısı gibi Bazen kaybettiğin oranda kazanır , bazende kazandığın aslında hiç senin olmamıştır
Sen benim kazanma umudumu hiç kaybetmediğim ama hiç kazanılmamış diğer yarımsın
Ve bu gece son kez seni kaybetmeye geldim sevgili

Hayalini ruhuma işlercesine , gözlerim gözlerine son kez bakacak İçimdeki sana dair son umudu da yine senin yanında , yine kendi yüreğimle kıracağım bu gece Dilimden , yüreğimden , hatta kalemimden ilk defa sevda sözleri dökülmeyecek sevgili
Yüreğimle , duygularımla sana doğru yürüyemediğim bu yolda ilk defa kendime , ilk defa aklıma yürüyeceğim bu gece
Evet bu gece hiç olmadığım kadar senin , hiç olmadığım kadar seninleyimSon kez tutacak ellerim ellerini ve ilk kez soğuklar göndereceğim sıcaklığına
Evet , evet sevgili sana dair ne varsa bende Bu gece son
Benden sonra sen hiç olmayacaksınbenden sana hiçbir şey bırakmayacağım Geri alacağım sana verdiğim sevgiyi ve maviyi Sana sadece korkuların , karanlıklar ve yapış yapış bir yalnızlık kalacak sevgiliYıllar geçse de kurtulamayacaksın arda kalanlardan Çünkü bir daha kimse sevmeyecek seni ben gibi
Senden sonra benYüreğimdeki sevginin aydınlığıyla ya yalnızlığa yada sonsuzluğa yürüyeceğimBen asla senin olmayacağım ama sen daima benim kalacaksın sevgili

Evet sevgili , bu gece ya ben sonuna kadar seninim , ya sen sonsuza kadar benimsin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com