Aşk Hep Benimle Ya Sen?? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşk Hep Benimle Ya Sen??![]() Merhaba demek isterdim ama sana doğru kurduğum tüm cümlelerin en sonundayım artık Hoşçakal demekse ölümün belki de bendeki diğer adı![]() ![]() ![]() Kaybetmekle kazanmak sanal bir elmanın iki yarısı gibi Bazen kaybettiğin oranda kazanır , bazende kazandığın aslında hiç senin olmamıştır![]() ![]() Sen benim kazanma umudumu hiç kaybetmediğim ama hiç kazanılmamış diğer yarımsın ![]() Ve bu gece son kez seni kaybetmeye geldim sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() Hayalini ruhuma işlercesine , gözlerim gözlerine son kez bakacak İçimdeki sana dair son umudu da yine senin yanında , yine kendi yüreğimle kıracağım bu gece Dilimden , yüreğimden , hatta kalemimden ilk defa sevda sözleri dökülmeyecek sevgili![]() Yüreğimle , duygularımla sana doğru yürüyemediğim bu yolda ilk defa kendime , ilk defa aklıma yürüyeceğim bu gece ![]() Evet bu gece hiç olmadığım kadar senin , hiç olmadığım kadar seninleyim Son kez tutacak ellerim ellerini ve ilk kez soğuklar göndereceğim sıcaklığına![]() ![]() ![]() Evet , evet sevgili sana dair ne varsa bende ![]() ![]() Bu gece son![]() ![]() ![]() Benden sonra sen hiç olmayacaksın benden sana hiçbir şey bırakmayacağım Geri alacağım sana verdiğim sevgiyi ve maviyi Sana sadece korkuların , karanlıklar ve yapış yapış bir yalnızlık kalacak sevgili![]() Yıllar geçse de kurtulamayacaksın arda kalanlardan Çünkü bir daha kimse sevmeyecek seni ben gibi![]() ![]() ![]() Senden sonra ben ![]() ![]() Yüreğimdeki sevginin aydınlığıyla ya yalnızlığa yada sonsuzluğa yürüyeceğim Ben asla senin olmayacağım ama sen daima benim kalacaksın sevgili![]() ![]() ![]() ![]() Evet sevgili , bu gece ya ben sonuna kadar seninim , ya sen sonsuza kadar benimsin ![]() ![]() ![]() |
|
|
|