3.sınıf çocularına sorduk aşk nedir? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
3.sınıf çocularına sorduk aşk nedir?3 sınıf çocularına sorduk aşk nedir?Sedat: Aşk bi kızı sevmektir Kızın huyları ve hareketleri güzelse bu bir aşıktır Kızın gözleri maviyse o kıza aşık olunur Tuğba: Birini seviyosan o aşktır Ama sonra başkasını seversen o da aşktır İsmet: güzel olan bi kıza aşık olunur Şirin: Birine yardım edersen o sana aşık olur Çok sever ve yemeğe davet eder Taylan: Aşk uzakta olsa bile olsa sevdiğini unutmaz Yağmur: Önce tanışırlar Kız düzenli besleniyorsa erkek ona aşık olur Gizem: Birbirlerini beğeneirler ve aşkık olurlar Aşk ve sevgi arasındaki fark: Babanı Seversin ama aşık olmazsın Hamit: İnsan sevdiklerine aşık olur Ben Allah'a Atatürk'e ve Öğretmenime aşığım![]() Birine daha aşığım ama onu yazmam Ama o japona benziyor Savaş: Bir yerde karşılaşırlar,tanışırlar O günden sonra hep arkadaş olurlar Bir yerde yine karşılaşırlar Evine davet eder sonrada evlenirler Mucahit: Benim sevdiğim bi kız vardı Ben onu seviyodum ama o beni sevmiyodu Sonra ona mektup yazdım Annesine söyledi, annesi bana kızdı Ama herkez birbirine aşık olabilir Sevgi: Aşk sevmektir ama söylemezler Çünkü herkese söylenmez Gizem: Aşık olunca erkek kızı okuldan sonra takip eder Batuhan: Önce tanışıp aşık olurlar Sonra el ele yürürler, kafeye giderler Sonra nikah kıyılır, kına gecesi yapılır Sonra da hemen çocuk olur Büşra: aşık olmak sevgili olmaktırç Aşık güzel olmak , kötü olmamaktır Okuldan çıkarken çarpişırlar kitapları düşer Sonra aşık olurlar Aylin: Aşık olanlar hiç ayrılmaz Bazen ayrılır bazen ayrılmaz Ayrılırlar ama geri gelmek üzere ayrılırlar Ayrıldıktan sonra geri gelirler Birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini anlatırlar İşte aşk böle bişi Senem: Aşık olunca insan hep sevdiği kişiyi düşünür Hep onu hayal eder ve hep onu görmek ister Ona sevgisini belli etmek ister Aşk bir kişilik deil iki kişiliktir Mertcan: Merhaba ben 9 yaşındayım Şimdi aşk hayatımda deil Ben aşkla uğraşmıyorum ama büyüyünce olabilir Şimdi yaşım çok küçük Ama bazı arkadaşlarım bu yaşta aşık oluyorlar Ben de onlara çekip aşık olabilirim Ümit: Aşık olup evlenirler Sonra adam eve gidip kadını dövüp yemek yaptırır![]() Ben aşık olursam kızı lokantaya götürürüm Harun: Kalbime tam 1000000 kan pompalanır Aşktan havalara uçarım![]() Alıntıdır
|
|
|
|