![]() |
Mademki Gittin Dönme İstemem Artık! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
Mademki Gittin Dönme İstemem Artık!![]() Gittin, beni öylece bırakıp gittin ![]() Hiç düşünmeden Bensiz ne yapar?diye Bensiz mutlu olabilir mi, yaşayabilir mi? demedin ![]() Her şeyi bir anda üstelik bir hiç uğruna sildin ![]() ![]() ![]() Demek ki hiiç sevmedin sen ![]() Öyle ya sevsen bir anda bırakabilir miydin? Beni yıkıp, yalnızlığıma terk edip gidebilir miydin? Ne yapalım sevdiğim, canın sağ olsun ![]() Madem ki sevmiyorsun, istediğin gibi olsun ![]() Zorla sevdirecek halim yok ![]() Sana alıştığım gibi sensizliği de alışacağım başka çaresi yok ![]() ARAMAYACAĞIM ![]() ![]() ![]() Belki yine ağlarım gecelerde, bir süre daha ![]() Her telefon çaldığında sen zannederim umutsuzca ![]() ![]() ![]() Kalbim durmak istese de atar bir müddet daha ![]() ![]() ![]() ![]() Dedim ya bir süre daha, belki bir ay belki üç yıl ![]() ![]() ![]() Ama sonunda unutacağım ![]() Göreceksin senin beni sildiğin gibi ben de sileceğim seni ![]() ![]() Senden tek isteğim artık karşıma çıkma sevdiğim ![]() Sözünde dur ve sakın geri dönme ![]() Çünkü ben dönmeyeceğim ![]() ![]() Aşkından ölsem de, sensiz bu dünyaya her gün lanet okusam da dönmeyeceğim ![]() Sen de öyle yap gelme geri ![]() Madem ki gittin dönme ![]() ![]() ![]()
|