Ama Küçük Kalbim Dayanamadı, Durdu Anne |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ama Küçük Kalbim Dayanamadı, Durdu AnneAma Küçük Kalbim Dayanamadı Durdu Anne ![]() Sus anne ![]() ![]() Korkularımı yenmem için onlarla yüzleşmemi bekleme benden Bırak ben elimde bebeğim,salıncağımda sallanayım![]() ![]() Dizlerim hala onun peşinde koşmalarımdan kanıyor![]() Bırak,onun adım attığı sokaklara bakıp ağlamayayım![]() ![]() Bakmak için değil,görmek için bakın Burdayım işte,büyümüş qözüyle bakmayın bana Öyle olsaydı 'Seni seviyorum'masallarını dinleyip sevgiye ihtiyacı olan bir çocuk misali uykuya dalmazdım![]() ![]() Beni zorla oraya götürmeye çalışma anne ![]() ![]() Yine atlayıp boğulamam onun deniz gözlerinde![]() ![]() Dayanamam O'nu sevdiğiyle görmeye Yıkılıp kalırım orda![]() ![]() Kaldıramazsınız anne![]() ![]() Haklısın ![]() ![]() Büyümüşüm anne![]() ![]() Aşık olmuş küçük kızın![]() ![]() Sol yanımda acı sızım![]() ![]() Sende gördün![]() ![]() Küçükken ölüm aklıma gelince ağladığım gibi O'nu görmemek için hıçkıra hıçkıra ağladım![]() ![]() Lütfen beni yine ağlatmayın anne![]() ![]() Eğer O'nu görürsen tebessüm etme anne ![]() ![]() Kalbim qibi donuk olsun yüzün![]() ![]() Beni sorarsada 'En iyi arkadaşını sobeleme oyununda unutmuşsun,saklandığı karanlık kuytudan çıkmıyor Artık hep sana sırtı dönük olucak!'dersin![]() ![]() Başka bişey deme anne![]() ![]() O benim kumdan kalemi öfkesiyle yıktığını bilmesin![]() ![]() Bugün tıp oynamayı öğrendik anne ![]() ![]() Çok basitmiş![]() ![]() Ve ben O'na sonsuza dek tıp diyorum![]() Kulağı değil,gururu duysun anne![]() ![]() Bana acırcasına baktılar ![]() O bana bağırdığında farketmemişim; pembe kurdelem uçup gtmiş rüzgarında![]() ![]() Söylesene anne: Hiç vicdan yokmu O'nda? Bakma öyle anne Numara yapmıyorum,gözlerimden akan gözyaşının ta kendisi![]() ![]() Siz beni O'nun için ağlarken hiç qörmemiştiniz![]() ![]() Ne yaşadıysam kendim yaşadım anne![]() ![]() Dokunmayın,yine kendim silerim gözyaşımı![]() ![]() Kalbimin üstüne elini koy O'nun Yokluğundan beri hiç çıkacak gibi atmadı anne![]() ![]() O masalı okuma![]() ![]() Yalandan gülümsemiştim anne![]() ![]() Gidiyomusunuz?Tamam,gidin Ben denizlere damlatacağım gözyaşımı Ellerimle toplayıp ayaklarıma batan gurur kırıntılarını çöpe atacağım![]() ![]() Siz diyosunuz:Büyümüşüm![]() ![]() Artık aşık olmayacağım![]() ![]() Ama küçük kalbim dayanamadı![]() ![]() Durdu anne![]() ![]() ![]() |
|
|
|