Seni Affetmeyi Çıkarttım Lugatımdan! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Seni Affetmeyi Çıkarttım Lugatımdan!git artık ![]() ![]() ne bekliyorsun daha,git!![]() ![]() kapıyı çek ve bekleme orada![]() bu sefer ardından seslenmeyeceğim "dön hadi aşkımm ![]() " diye,merdivenin altında beklediğini bilerek![]() ![]() git!çok kanattın,çok yara açtın git ![]() gözlerimin yeşilini bulandırdın![]() ![]() kan akıttın yeşilime git![]() ![]() bu sefer bende kalmayacak büyüklük ve bu sefer alacağım olsun demeyeceğim![]() sana değmeyecek bu sefer![]() ![]() ![]() bilsen ne kadar çok çaldın gülüşümden,ne kadar eksilttin çocuk yanlarımı ![]() ![]() yıktın,dağıttın![]() bense hep çocuktum![]() masumdum hatalarına körebe oynayacak kadar![]() saflığımla oynadın![]() git!ne kadar da körmüşüm meğer ![]() sen yanımdasın diye hiç hissetmemişim çaldıklarının yokluğunu!hiç bir şeyi hissetmemişim![]() ![]() ![]() başkasının koynuna girdiğini hissetmemişim!! ![]() ![]() oysa ne çok severdim kokunu![]() onu başkasına sattığında anlamıştım artık benim olmadığını![]() ![]() ne de çok severdim koynunda uyumayı ![]() ![]() şimdi yalnızlığımın koynundayım![]() ve özlemiyorum seni!yatağımın yarısını yalnızlığım çok iyi dolduruyor![]() hissetmiyorum yokluğunu![]() ve kokun![]() onu hiç mi hiç özlemiyorum!!dönme artık geri!çalma kapımı yeter!ne yüzle buradasın daha!terkettim seni görmüyor musun ![]() ?defol! bana nefreti öğtettin,defol! renklerimi kirlettin defol! gülüşümü eskittin defol! git defol! git ![]() git![]() git![]() git![]() yüreğim kaldırmaz git![]() ![]() giderken ne demiştim ben sana ![]() ![]() seni affetmeyi çıkarttım lugatımdan ![]() ! |
|
|
|