Azad Etmem Yüreğimi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Azad Etmem Yüreğimi![]() Kararsız saatlerin pençesinde dakika dakika solurken seni,nedensiz gidişine sebepler bulmaya çalışmak nasıl da zor ![]() ![]() ![]() Yalnızlığı anlatan bütün şiirlerimi çıkarmak zuladan ve ağlayan tüm şarkıları kadehlere doldurup yudum yudum içmek ![]() ![]() Geri getirmiyor seni yar ![]() !Seninleyken dursun dediğim zaman,geçmek bilmiyor,gün güne kavuşmuyor gittiğinden beri ![]() Şimdi anlıyorumki yokluğunun dinmez ağrısıymış durmaz dediğim zamanı durduran![]() Gözlerimden akan kanmış,çağlayanları,nehirleri donduran![]() ![]() Baktığım hiçbiryerde görememek seni ![]() Belki bulurum ümidiyle dokunduğum hiçbir yürekte hissedememek,anlatamamak içimde sana dair,sevdana dair biriktirdiğim cümleleri![]() ![]() Duygularımı kilitlemek mümkün olsaydı eğer " bitti artık " dediğin an zincire vururdum,ellerimi bıraktığın yerde terkederdim sevdamı ![]() O zaman canım yanmazdı,o zaman gönlüm böyle çaresiz kanamazdı![]() ![]() Sen giderken bir yanımı almıştın ya benden,diğer yanım bende kalacak sandın Ama ardınsıra o da koştu peşinden![]() Sen görmedin![]() !Şimdi ben diyebileceğim hiç birşey kalmadı Dağlanmış bir yürek var nefessiz bedenime can veren![]() Damla damla " sen " diye kanayan bir aşk var,sensiz gecelerimde kağıtlara düşen![]() ![]() ![]() Gittiğinde unuturum sanmıştın,vicdanın rahattı belkide ![]() Ama olmadı yar,başaramadım![]() Vicdanın sızlasın diye değil,sevdama olana sevdalığımdan bilesin![]() Unutmadım seni![]() ![]() ![]() Olur da birgün bulunduğun yere gelirse ölümümün ağıt sesleri isteme sakın yar,bekleme yine unuturum diye seni![]() ![]() Çünkü ölsem de azad etmem ben, sevdanla hayat bulan yüreğimi ![]() ![]() ![]() SEVDALI ![]() ![]()
|
|
|
|