![]() |
Giden Gitmiştir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Giden GitmiştirOlurda bir gün biterse bana olan aşkın, Olurda gitmek istersen ve ben ısrarla "Neden" diye sorarsam Sakın bana "Seni sevmiyorum artık" deme ![]() ![]() Dürüst olma istemiyorum bahaneler bul yalanlar uydur ![]() ![]() Beni suçla mesela deki "Her şeyin sorumlusu sensin…" Yemin ederim itiraz etmem sana ![]() ![]() Her şeyi çekerim sineye her şeyi kabullenirim ![]() ![]() Sadece beni sevmediğini duymaya dayanamam ben ![]() ![]() Bunu söyleyeceğine öldür daha iyi emin ol canım daha fazla yanmaz… Gitmek istersen sakın "Bir başkası var" deme bana ![]() ![]() Varsa öyle biri sakla kendine ben bilmek istemiyorum ![]() ![]() Bir başka elin sana dokunduğunu, Bir başka kolun seni sardığını, Bir başka dudağın seni öptüğünü düşünmek delirtiyor beni ![]() ![]() Bir başkası var dediğin an, Korkarım tepkimden korkarım yapacaklarımdan ![]() ![]() Bu yüzden mesela deki ilişkimiz yoruldu dinlendirelim… Bu en basit bu en kanılmayacak bahaneye bile kanmaya hazırım ben ![]() Gitmeyi kafana koyduysan eğer ve artık hiçbir şekilde heyecanlandıramıyorsam seni haber vermeden git, Bir şey söylemek zorunda değilim ![]() Bırak merak edeyim bırak yollara düşüp seni arayayım ![]() Bulamayınca kadehlere sarılayım ağlayayım ![]() Ama yeterki duymayayım artık beni gördüğünde ellerinin terlemediğini, dizlerinin titremediğini ![]() ![]() Gerçek her zaman en iyisi değildir ve ben her gerçeği kaldıracak kadar güçlü değilim ![]() Bakma öyle göründüğüme konu sen olunca en zayıf en aciz halime bürünüyorum ![]() Seni kaybetmekten deli gibi korkuyorum ![]() Bıktıysan benden ve topladıysan eşyalarını ben görmeden git ![]() Gizlice ve sessizce… Gidişin bir yıkım yaratmasın bende ![]() Tanık olmayayım, geldiğimde göreyim gitmiş olduğunu ![]() Gözümün içine baka baka " Hoşça kal "demeni istemiyorum ![]() Yüz yüze bir veda bana göre değil ![]() Kaç istersen bir hırsız gibi ![]() ![]() Bir not bile bırakma senden sonra onu okumak bile ağır gelir bana ![]() Gitmek istiyorsan eğer sakın ağırdan alma hemen git ![]() Beni oyalayıp biraz daha alıştırma kendine ![]() Kesin olsun gidişin dönüşlerden arınmış olsun ![]() Bana senden geriye hiçbirşey kalmasın ![]() Hiç yaşanmamışsın hiç benim olmamışsın gibi… Anılarla baş ederim ben merak etme Ama sen gideceksen hazırla bahanelerini, Beni gerçeklerle yüzleştirme ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|