Kim O Gözlerindeki Acı... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kim O Gözlerindeki Acı...Kim o gözlerinde ki ![]() ![]() niye böyle canını yakıyor![]() ![]() gözlerim gözlerine değince acım sensizliğin bin misline çıkıyor![]() ![]() Ey benim bir gülüşüne günlerimin güneşini sattığım![]() ![]() Şiir gözlüm![]() ![]() niye gülmüyor hiç gözbebeklerin![]() ![]() niye gözlerinde gördüğüm saklı bir hüzün![]() ![]() Oysa gülmek en çok sana yakışıyor![]() ![]() ey benim içimdeki karanlığı aydınlatan ışığın sahibi![]() ![]() gözlerindeki acının karanlığında kayboluyorum![]() ![]() acın yaralarımı kantıyor![]() ![]() biliyorum senin canın yanıyor![]() ![]() bilesin o yangının acısı benim canımı alıyor![]() ![]() ![]() Yarim canım ömrümmm![]() ![]() acılarınla acırken ilaç olmamak derdine![]() ![]() yaralarını saramamak ne zor bilemessin![]() ![]() gözlerimle gözlerine değmeye korkuyorum![]() ![]() o hüzün neden hiç gitmiyor senden![]() ![]() sonra kendi gözlerime bekıyorum aynada![]() ![]() aynı hüznü görüyorum![]() ![]() ve içimdeki acıyı duyorum en derinden![]() ![]() seninde canının böylesi yandığını bilmek acının ötesinde bir şey anlatamam anlatılamaz![]() ![]() ölüyorum acıdan![]() ![]() ve ölemiyorum![]() ![]() ![]() Soruyorum kendime bazen o acının müsebbibi ben olsaydım ![]() ![]() gözlerindeki hüznün acısı daha mı az acıtırdı canımı diye![]() ![]() bilmem![]() ![]() bilemiyorum![]() ![]() Yok yok istemem kimin için olursa olsun canın yanmasın![]() ![]() sök at o içindeki zehirli gülleri![]() ![]() bir yolunu bul o dermansız dertten kurtulmanın![]() ![]() ve bana da öğret çıkışını bu çıkmaz acıların![]() ![]() ![]() Ey benim gülüm güneşim ![]() ![]() bakışlarında mutluluk parlasın![]() ![]() yüzün değil yüreğin gülsün istiyorum![]() ![]() güzel gözlerinin içi gülsün ![]() ![]() ışıl ışıl aydınlatsın dünyayı ve dahi içimi![]() ![]() ![]() Bana mutluluktan bir pay düşecekse ![]() ![]() senin olsun![]() ![]() senin tüm acıların benim![]() ![]() yeter ki bir defa gözlerinin içi gülsün![]() ![]() güneşim![]() ![]() acılarını üslenenmemekten bizarım![]() ![]() bilmemek delirtiyor beni![]() ![]() ![]() Kim o gözlerindeki acı ![]() ![]() ![]() SürgünYüreğim (G Ş)alintdir ![]() ![]() ! |
|
|
|