![]() |
Yalnızlığımın Adı Sensin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalnızlığımın Adı Sensin![]() Sen deli bir kısrak ben isimsiz kahraman Nasıl da sevmişim seni anlayamadım ![]() Bir bir kaybettim güzelliklerini Gözlerime yaşlar doldu ağlayamadım ![]() ![]() Sevdalarımı isimsiz bir limana boşalttım Ve uğruna döktüğüm göz yaşlarımdan Küçük küçük denizler yaptım ![]() ![]() ![]() Kulak asmadım yalnızlığıma Kulak asmadım acılarıma Ben hep seni gözyaşımda yaşattım ![]() ![]() ![]() ![]() Adını koyamadım yalnızlığımın Sevda dedim ben bu karamsarlığa Hiç bestelenmeyecek şiirler yazdım sana Hiç söylenmeyecek şarkılar yaptım ![]() Bir tarafını aldırdım kalbimin Bir tarafını sana bıraktım ![]() ![]() ![]() ![]() Mühürlenmiş gözlerimin dermanı sendin ![]() Her nereye baksam seni görürüm ![]() Gözlerin idam sehpası olmuş Hasretin çöreklenmiş bağrımın ortasında Çek git sevdiğim ne olacak sonunda Ya beni öldürürsün yada ölürüm ![]() Issız sokaklarda sabaha karşı Ezanlar yükseliyor minarelerden ![]() Yüzüm kabeye dönük dilimde dualarım Rabbimden seni istiyorum ben Öksüz bıraktığın yüreğime dön Gel ey gönlümün mihrabı yeniden ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|