Iyiyim Dedim?Degilim!! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Iyiyim Dedim?Degilim!!İyi’ demek adettendir ya ! ‘İyiyim’ dedim… Değilim ![]() Anlatılması zor bir duygu içimde ki ![]() Her harf Her kelime Ve her cümle olduğundan ya çok basit ya da daha karmaşık bir hale getiriyor dilime getiremediklerimi![]() Birgün konuşmayı unutmak sadece susmak istiyorum![]() Birgün susmayı unutmak olur olmaz konuşmak istiyorum![]() ‘Kime neye konuşursan konuş’ diyorum…Yeter ki susma! Hiçbir söz yetmiyor beni 'bana' anlatmama…Dinleyemiyorum kendimi acımadan içim…Dokunsalar ağlayacağım bir ömür boyu… Ve değseler hüznüme döküleceğim parça parça…Bir anlık değil boğulduğum bilinmezlik![]() Acısı çıkıyor sustuklarımın ![]() Oysa ben iyiyim görünürde ! Anlamını içime çeke çeke mutluluğa erişemiyorum ![]() ![]() ![]() Ya hep ben fazla geldim ya da hep bir şeyler eksik kaldı… Şimdi iyi olan ne varsa üzerine çizgi çekemediğim kırgınlıklar sarıyor dört yanını![]() Ve ben ![]() İyi olmanın eşiğinde korkulara kapılıyorum anlamadığım bir biçimde…Sebebim yok ![]() Belki de çok… Biliyorum; Ben bile kendimi anlayamıyorken anlaşılmayı beklemek hayalden de öte ![]() Ben kendimi ![]() Görmüyorum Duymuyorum Ve bilmiyorum… Dokunsalar ağlayacağım bir ömürboyu Ve değseler hüznüme döküleceğim parça parça![]() ![]() Değilim ![]() Anlatılması zor bir duygu içimde ki ![]() Her harf Her kelime Ve her cümle olduğundan ya çok basit ya da daha karmaşık bir hale getiriyor dilime getiremediklerimi![]() Birgün konuşmayı unutmak sadece susmak istiyorum![]() Birgün susmayı unutmak olur olmaz konuşmak istiyorum![]() ‘Kime neye konuşursan konuş’ diyorum…Yeter ki susma! Hiçbir söz yetmiyor beni 'bana' anlatmama…Dinleyemiyorum kendimi acımadan içim…Dokunsalar ağlayacağım bir ömür boyu… Ve değseler hüznüme döküleceğim parça parça…Bir anlık değil boğulduğum bilinmezlik![]() Acısı çıkıyor sustuklarımın ![]() Oysa ben iyiyim görünürde ! Anlamını içime çeke çeke mutluluğa erişemiyorum ![]() ![]() ![]() Ya hep ben fazla geldim ya da hep bir şeyler eksik kaldı… Şimdi iyi olan ne varsa üzerine çizgi çekemediğim kırgınlıklar sarıyor dört yanını![]() Ve ben ![]() İyi olmanın eşiğinde korkulara kapılıyorum anlamadığım bir biçimde…Sebebim yok ![]() Belki de çok… Biliyorum; Ben bile kendimi anlayamıyorken anlaşılmayı beklemek hayalden de öte ![]() Ben kendimi ![]() Görmüyorum Duymuyorum Ve bilmiyorum… Dokunsalar ağlayacağım bir ömürboyu Ve değseler hüznüme döküleceğim parça parça![]() ![]() |
|
|
|