|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlattıkları, için, kelimeler, mutlular |
![]() |
Kelimeler Seni Anlattıkları İçin Mutlular Artık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kelimeler Seni Anlattıkları İçin Mutlular ArtıkYalnızca yazdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yokluğun bir bıçak sırtı sana boyanarak aydınlandım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağrıyor elim şimdi gözümün yolunda karabasanlar var avucumda sıkışan yazım var ![]() ![]() Kimsem olmadı benim kimse sen olmadı hiç Kimse ellerim değildi kimse gözüm kalmadı kanlı kınında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana yazdım işte gözümün kimyasında duran nefesi kanatlarına vurgun yemiş sevdalar akıtan sana anlattım Sana adandım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sıfıra bölünce beni sana eşitleniyordum birle çarpınca ellerimi seni anlatıyordum ikiye toplayınca gözümü seni görüyordum üçten çıkarınca yüreğimi; sensiz hiç kalıyordum ![]() ![]() ![]() Kentler buluyordum hep sen olunca aşkın sonsuza akacağını biliyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerindi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana yazdım sıcacık hayatlar kokuyor kelimelerim seni buldukça ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senden önceydi suflörsüz bir sahnede kör adam rolüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geldin sana yazdım ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İzlerimden geçen her bakış sana dönen gün gibi çevreledi karanlığımı ve seninle gitti plastik kokum seninle kurudu kanayan yanım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana yazdım düşünmeden gözlerimi kapatarak ![]() ![]() ![]() ![]() Az önce fark ettim yüzümü yıkarken; aynaya bakan gözbebeklerimde uyuyorsun hala o eski sıcaklığınla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senim artık tenim dilim bütün bildiğim alıntı |
![]() |
![]() |
|