Ya ben çocuğum ya da Şair haklı... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ya ben çocuğum ya da Şair haklı...Üyeler Görebilir ] Bir Şairin dizeLerinde RasLamıştım sana ![]() ![]() terketmek gibi acı ![]() ![]() vazgeçmek kadar zor ![]() ![]() ve aşk kadar güzELdin ![]() ![]() sana dair onca hayaL vardı içimde ![]() ![]() daha iLk okumada çizdim kafamda profiLini ![]() ![]() yaşayacakLarımızın ![]() ![]() seninLe kaLdırımLarın kanına girmek istiyorum avare avare sokakLarda caddeLerde doLanırken ![]() ![]() eLini tutmaktan utanmak gözLerine çekimser bakışLar serpiştirmek istiyordum ![]() ![]() daha tanımıyordum biLe seni ![]() ![]() sadece iki dizeden ibaretti hakkında biLdikLerim ![]() ![]() gözLerinden yaşadım hayatın en güzEL yanını ![]() ![]() ve saçLarın rüzgarsa şayet ![]() ![]() neden bu kadar yakıyor içimi serinLeteceği yere ![]() ![]() böyLe başLamıştı sana oLan sevdam ![]() ![]() adını tam koyamadığım duyguLar besLedim içimde ![]() ![]() hergün yeni bir umut beLiriyordu içimde ![]() ![]() hergün büyüyen bir çocuk misaLi ![]() ![]() büyüyen ![]() ![]() huysuzLaşan ![]() ![]() ha bugün gördüm gözLerini ![]() ![]() eceLim yakın ![]() ![]() ha bugün göreceğim derken yaşLanmışız haLiyLe ![]() ![]() şimdi kendi yüzümü göremiyorum aynaLArda ![]() ![]() şiir gibiydin yaren ![]() ![]() senin haberin biLe yoktu ![]() ![]() ben öLüyordum biLmediğin bir yerde ![]() ![]() biLmediğin bir hayatta öLüyordum ![]() ![]() sevmenin adını sen koydum biLiyorum ![]() ![]() seni tanıdım iki dizeden ![]() ![]() kimse oLmadı başka hayatımda ![]() ![]() aLdatmadım seni başka dörtLükLerLe ![]() ![]() başka kafiyeLer girmedi hiç hayatıma ![]() ![]() senin dizeLerinden başka hiçbir dizedeki keLimeLerde anLam aramadım ![]() ![]() kifayetsiz kaLıyordu hepsi ![]() ![]() tüm biLdiğim iki dizeydi hakkında ![]() ![]() bir baksa öLecek gibi oLursun ![]() ![]() biLmezsin ![]() ![]() öLürsün ![]() ![]() güLer öLürsün ![]() ![]() susar cinayet ![]() ![]() böyLe yaşamıştım sana karşı oLanLarı işte ![]() ![]() hergün dua gibi diLimdeydi adın yatmadan yatağıma ![]() ![]() sabah kaLktığımda yastığım ısLak ![]() ![]() gözyaşLarım kaçamak döküLüyordu artık ![]() ![]() gözLerimi her gözden kaçırıyordum ![]() ![]() asi bir çocuk gibiydi gözyaşLarım ![]() ![]() söz dinLemez uLu orta akarLardı gözLerimden ![]() ![]() sonra çetrefiLLi kaLp ağrıLarı gark oLurdu sığmadığın yüreğime ![]() ![]() sonra gözLerim karardı ![]() ![]() öLmek gibi sevdim seni ![]() ![]() ve bir o kadar istedim ![]() ![]() sen geLmedin ![]() ![]() ![]() o yanıbaşımda ![]() ![]() şimdi öLmek üzereyim yaren ![]() ![]() hiç biLmediğim yüzüne dokunamadan eLLErini tutamadan yaşadım hayatımı ![]() ![]() tek biLdiğim iki dizeydi sadece ![]() ![]() gamzeLeri vardı onun ![]() ![]() güLLEr açardı güLdüğünde ![]() ![]() onda güLLer açarken mezar taşın dikiLirdi senin ![]() ![]() şimdi öLmek üzereyim yaren ![]() ![]() şair anLatmış seni ![]() ![]() ya sen çok masaLsın ya şair çıLdırmış ![]() ![]() ya sen çok güzeLsin ![]() ![]() ya şair çıLdırmış ![]() ![]() ya sen çok yaLansın ![]() ![]() yada şair çıLdırmış ![]() ![]() YA BEN ÇOK ÇOCUĞUM DAHA ![]() ![]() YADA ŞAİR HAKLI |
|
|
|