Sen Giderken - Git - Gitme |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sen Giderken - Git - Gitme![]() Yazılan mı Önemliydi Çizilen mi Sevdalara? Oysa, Ben Ne Yazdım Ne Çizdim sevdamı ![]() ![]() İçimde Büyüttüğüm Ufaklıktın Sen ![]() ![]() Ben Ne kadar Büyüttüysem Seni; o kadar Ufaltmışsın Kendini ![]() ![]() Sen Giderken "Gitme Kal Yanımda Sana ihtiyacım Var!" Diyemedim ki ![]() ![]() Diyemezdim de![]() Çünkü Sen Kararlıydın Gitmeye ![]() ![]() Ki, Kalma Meraklısı da hiç mi hiç Olmamışsın![]() ![]() Ben Ne Savaşlar Vermiştim Yüreğimde ![]() ![]() Ne Volkanlar Patlatmıştım "Hep sen ol" diye ![]() ![]() Sensiz Olmak Benim sonum Olurdu Biliyordum ![]() ![]() Bildiklerimin de Başıma Gelmesinden Öyle Çok Korkuyordum ki ![]() ![]() Korkularıma Rağmen Savaşlarımı hiç ertelemedim ![]() ![]() Ertelenmiş bir sevda bana göre değildi ![]() ![]() Ya Sen? Savaştın mı Benim gibi? Korktun mu Kaybetmekten Deli Sevdalanı? Kaç Kere Yemin ettin Bozacağını;dayanamayacağını Bile Bile? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O kadar Gözyaşı döktüm ki Ardından ![]() ![]() Hiç Utanmadım Ve Hiç silmedim Gözyaşlarımı ![]() ![]() Çünkü Görünen Sadece Gözümdeki Yaştı ![]() ![]() Kalbimdeki Acıları, bitmişliği Göremezdin ![]() ![]() Bu Yüzden Ağladım Karşında ![]() ![]() İşte Bu Yüzden Ağlamaktan; Göz Yaşlarımdan Asla ve Asla Utanmadım ![]() ![]() Ben Sevdamdan da Utanmadım ![]() ![]() Seni Sevmekten de![]() ![]() Pişman Değilim, Bir Kere Dünyaya Gelsem Bin Kere de Olsa Seni Severim! Umudumu yitirdiğimde Utandım Ben Yar! Çünkü, Umutlarımda Binlerce Güzellik Var ![]() ![]() Şimdi Bana Kalan Ardından; Bomboş Bir Hayat ![]() ![]() ve Bir O kadar da Dolu Kalbimin Yamaları![]() ![]() Bir Avuç Göz Yaşı Ve Bir dünya Kadar Sevdan ![]() ![]() Gittin İşte ![]() ![]() Bitti ![]() ![]() Bu sefer Dönüşü Yok![]() ![]() Kalbim Alıştı Belki de Bu sefer ama Telafisi Yok ![]() ![]() Olmayacak da ![]() ![]() "Unut" Deme, Sakın ![]() ![]() Unutmak İçin Sevmedim ki seni ![]() ![]() Kolay mı ki Unutmak o kadar Savaşın O kadar Acının O kadar Sevdanın Ardından Seni? Hadi Sen Unut Beni Sevgili ![]() ![]() Ben Es geçtim Unutulması Gereken Her şeye ![]() ![]() ![]() |
|
|
|