![]() |
Ağlıyordu Palyaço... Ağlamak Sana Yasak.. Ağlama.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ağlıyordu Palyaço... Ağlamak Sana Yasak.. Ağlama..Palyaço deyince aklınıza ne gelir? Düşünün ne gelir meselâ? Enine çizgili uzun çoraplar ![]() ![]() ![]() Renkli koca bir şapka ![]() ![]() ![]() Burunda domatese benzeyen bir mandal ![]() ![]() ![]() Yüze hünerlice çizilmiş, hüznü örtmesi için epey uğraşılmış, neredeyse tabaka denilecebilecek ağdalı makyaj ![]() ![]() ![]() Pantalonu görev aşkıyla yukarıya çeken kalın bir askı ![]() ![]() ![]() Puantiyeli gömleğin düğmelerini neredeyse patlatacak kadar kocaman yapay bir göbek ![]() ![]() ![]() Paçası kısa, bol bir pantalon ![]() ![]() ![]() Sandviç ekmeğini anımsatan pabuçlar ![]() ![]() ![]() Yani oldukça komik, Yani oldukça eğlendiren, Yani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben palyaçoları sevmem! Belki onlarda beni sevmedi ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerindeki hüznü görmüştüm çünki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her el çırpışta daha ürkek, Her seferinde daha korkak, Daha ağlamaklı, Daha hassas, Daha kaçamak bakan palyaço gözleri ![]() ![]() ![]() Farkedilmişliğin mahcubiyetiyle, koca eldivenleriyle, kendilerine ait olmayan elleri ile gözlerini gizleyişleri ![]() ![]() ![]() Ağlıyordu palyaço ![]() ![]() ![]() Ağlamak sana yasak! Ağlama ![]() ![]() ![]() Ağlarken güldürmeye çalışmak! Etraf gülerken, gizli saklı ağlamak ![]() İşin bitti ![]() ![]() ![]() ![]() “Merhaba ![]() Labirentler, labirentler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçimi çekiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Dokunmayın yakarım! Her defasında aynı melodi ![]() ![]() ![]() Kulaklarımı da tıkasam, çığlık çığlığa da bağırsam olmuyor ![]() ![]() ![]() Ne ben benden kurtulabiliyorum nede ben senden nede sen benden ![]() ![]() ![]() Söyle kim kime tutsak? Duvarlar sen, sesler sen ![]() ![]() ![]() Neredesin bilemedim? Yoksa nerede miyim? Ama yok! Ben ki uslanmaz bir palyaço! Kaybolmaktı derdim ![]() ![]() ![]() ![]() Gülmeyin! Güldürmek istedim fakat ağlayabileceğimi hesap edemedim ![]() Gülmeyin! Sönsün balonlarınız ![]() ![]() Gülmeyin! Sökün süsleri duvarlarınızdan ![]() ![]() ![]() ![]() Acıkın! İnsan olmaya acıkın! Ne o ağlamaklı oldunuz birden! Maskemi çıkartınca buyum ben! Hayat uçsuz bucaksız bir serüven madem, Yolcuysak hepimiz ezelden ![]() ![]() ![]() Bakma bana! Gerçekten bakarsan gülemezsin ki ![]() ![]() ![]() Çünkü ben palyaçoyum! Bakılmak için olsam da ![]() ![]() ![]() Gözlerini kamaştırsam da ![]() ![]() ![]() Uslanmaz bir palyaçoyum ![]() İşte yeni bir iş daha ![]() ![]() ![]() “Merhaba ![]() Gülmeye hazırsanız başlayalım! ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|