![]() |
Vefasızlık Yakışmadı Sana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vefasızlık Yakışmadı Sana![]() Böylesi yakın ve böylesi uzak olmak ![]() ![]() ![]() Ne zormuş ![]() ![]() ![]() Hiç düşündün mü, yüreğinde kol gezen yüreğin senden haber beklerken nice yandığını ve hiç sızladı mı için ne yapar ki şimdi diye? Yok diyorsa yüreğin ne denir ki can ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koskoca bir hiç! Oysası yok, keşkesi bitmez ![]() Bilir misin,yüreğime bir serçe kanadıyla konduğunda içimi nasıl hoplattığını? Yürek yangınının alevini görmeyene kim gösterebilir ki o şuleyi? Bitmez bu sevda türküsü can, bitmez ![]() ![]() Hani düşler kurmuştum da gülmüştün bana ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra büküyor boynunu suçlu bir çocuk gibi ![]() ![]() ![]() Hissetme! İlikleri titriyor insanın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen yalnız kalma can, sen daralma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O yar yolladı beni, bir bak da gel ne dedi: Nasıldır, nicedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bak,dedi ![]() ![]() Şaşırma ![]() ![]() ![]() Kızma bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gelsen de bendesin, gelmesen de ![]() ALıNTı |
![]() |
![]() |
|