![]() |
Elveda Deyip Gitmişsin Benden Şiiri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elveda Deyip Gitmişsin Benden ŞiiriÜyeler Görebilir ] Elveda deyip gitmiştin benden ![]() ![]() Oysa ben bir merhabayla ayrılmıştım senden Çünkü içimde kalmıştı her parçan Gitme dedim; Duymadın Sessiz bir çığlık attım arkandan Duyuramadım Yüreğime saplantı her parçan Sessizce ağladım Seni sensizde sevebileceğimi sandım Yapamadım Sensizliğin acısını yaşarken Hazanı yaşayan ağaçlar gibi Yapraklarım dökülüp solarken Çıplak kalıp üşürken yüreğim Meğer ben baharı bekliyormuşum Yeniden doğmak için Baharımı bana dönüşünle Sonsuz huzuru aşk dolu gözlerinde anladım Aldım yüreğini elime aşkımı yaşadım Neden el sallamadım ardından Bana döndüğünde anladım Sanki gitmek değildi Beklenen bir gelişti bu ayrılık İşte o zaman Yeniden anladım Bir tiyatro oyunuydu bizim sevdamız Oyunun adı sevda Oyuncularsa senle,bendik Oyna dediler Oynamadık Birinci perdede ayrılığı İkinci perdede kavuşmayı Üçüncü perdede sevdamızı yaşadık İsimde koyduk sevdamıza Aşk dedik adına A/damdı yani ben Ş/elaleydi yüreğimize akıp giden K/adındı yani sen Yüreğimize akınca bizi var eden Aşkıda senle anladım Anladımki sevgili Aşktı bizi tek ortak noktada birleştiren ![]() ![]() Ali Kamil Üyeler Görebilir ] |
![]() |
![]() |
|