![]() |
Yasağıma Girdin Ya Aşk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yasağıma Girdin Ya Aşk![]() " Ah minel aşk ![]() ![]() ![]() İliklerime kör bıçakla girdiğinden beri pas tuttu tenhalarda ruhum ![]() ![]() ![]() Kırağı yemiş ezberler biriktirdim yokluğuna Buz kesmiş gökyüzünü avuçlarımda ovuşturdum Ağzımın buğusunda terlettim yalnızlığı Zamana karşı özgürlük çığlıkları atsa da yürek Korsan eylemlerden vazgeçmedi sevmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soluklanırken ruhum yorgun aşkından Mahkûm gibi volta atarken Zincirini koparamadığı dilsizliğin Lal meyveleri yetişirken umut ağacında Hazana savururum yapraklarını çaresizliğin ![]() ![]() ![]() Hazan yalnızlığın koynunda geceye günah akıtan ![]() ![]() ![]() Ucu yanık bir zarfın içinde postaladım sana aşkımı Perdesini çekti hasret sineme Karanlıktan korkar oldu gözlerim Aşkınla kör olduğunu bile bile ![]() ![]() ![]() Oysa ne çok sen vardı içimde ayazlar çalmadan önce Rüzgâr kulağımda bir tını Her uğultu geç kalmış bir hayatın pişmanlık senfonisi ![]() ![]() ![]() Gökkuşağına salıncak kuruyorum Renkleri saplandıkça sineme düşlere dalıyorum sessizce Ney sesinde sızıları düştükçe ayrılıkların sere Bağlamamın tellerinde kırılır gençliğim sere serpe ![]() ![]() ![]() Umutları meze yapıp yanılgılarımı yudumluyorum her seferinde Esmerliğine dem vuruyor gözlerim Ben seni yüreğimle sever dilimle ezber eder Gözlerime gömerim ![]() ![]() ![]() Ah aşk ah ![]() ![]() Yasağıma girdin gireli acı tebessümlere bıraktın ruhumu Coğrafyama yağdırdığın karlar örter mi yalnızlığımı? Siyahlarım devrederken beyaza yeşerir mi bir sen içimde ![]() ![]() ![]() Ya da giderken bıraktın mı seni bende ![]() ![]() ![]() Sarılırım düşlerime ayaz yemiş gecenin koynunda Isıtırım bende kalan yalansız seni ![]() ![]() ![]() Geri dönersen bulamazsın sende ki beni ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|