Yasağım,doğrum,yanlışım,yaşayamadığımsı n |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yasağım,doğrum,yanlışım,yaşayamadığımsı nÜyeler Görebilir ] Sol üst köşede hasretindir sızlayan ![]() Beni benden alan,yakan,yıkan,yokeden![]() Duydunmu bu sana yazdığım satırlarda güzel bir cümle![]() ?Yok işte bana ne verdin ki ![]() Fazlasını bekleme![]() Bir yürek nasıl dayanır yaşarken ölmeye![]() Söylemedimmi![]() ![]() Ben seni seviyorum,ölürüm yoluna gitme diye ![]() Duymadınmı yüreğimin sessizden haykırışLarını![]() ![]() Hani o kimse duymasın diye gizlice sayıkladığı ![]() KimSe görmesin diye yanına yaklaşamadığı![]() Kaçıyorum kaçmaktan![]() ![]() YoruLdum artık ![]() Kaç kaçış daha var bu yolda![]() ?Söylemedin bana![]() Sevmek hani günah olamazdı![]() Ruhum kirlendi aşkınla![]() ![]() Yapmıcaktın kader bunu bana ![]() Beni kaçışlara mahkum etmicektin![]() !Bende yaşamalıydım hayatımın en güzel baharını![]() ![]() Herkes gülüp eğlenirken,sızıp kalmamalıydım köşelerde ![]() Ağlarken gelen gülümseme olmamalıydı yüzümde![]() ![]() Beni yolumdan alıkoymalıydn gitme,Biterim diye ![]() Hakkım değilmiş sanki bu sevda![]() Yada ben hakkımı kaybetmişim bu yolda![]() ![]() Senin uğrunda gömdüğüm her aşk kan ağlıyor bağrımda ![]() Bunu yapmcaktın bana !Üyeler Görebilir ] Gömdükçe gömüldü dahada dibe sevda Korktum biri bakarda görür seni ya![]() Sakladım sakladıkça gücüm kalmadıkça![]() ![]() Ben yol yordam bilmem kaybettim kendimi ![]() Hasret vurur yüzüme,saklayamam içim dışım bir ya![]() Tutamam içimde haykırılasıdır bu sevda![]() Yol aldım gidiyorum kahverengi gözlerinden ![]() İçine akmayı dilerken,okyanus oluyor bana bu ege![]() ![]() Batırıyorum gemilerini içimde ![]() Verdiğin umutları bir bir asıyorum güneşe![]() Kurumuyor,kurutmuyor ayaz var heryerde![]() ![]() Yasak mevsimim ![]() Koparamam benim değil bu meyveler![]() Aşk açtırdı dallarında ama uzanamıyorum,yasaklar bana![]() ![]() ![]() Yasak mevsimim ![]() Yaşayamam ben bu ayda![]() Yaşayamam ben bu aşkta Kopkoyu mavileri tutamam avuçlarımla![]() Herbirisi kaybolur gider yanlızlığımda![]() ![]() Yasak mevsimim ![]() ![]() Donduruyorsun kalbimi![]() Üşütüyorsun ellerimi![]() Duramam sende daha fazla![]() ![]() Kaç kaçabildiğin kadar kaçmaktan ![]() En ötesi yüreğimdir aşkının![]() Dur durabildiğin kadar karşımda,seyredilebilir güzelliğini bırak bende![]() Yüreğimi acıt istediğin kadar ![]() Bilmem doyururmu seni bu döktüğüm yaşlar![]() Gönlüm susarmı artık,yoksa yenidenmi başlar![]() ![]() Neden diye sorma sende arıyorum hatayı ![]() Suçu yükleyecek birşeyler olmalı![]() ![]() Üyeler Görebilir ] Hiç bir günah tek başına işlenmez,savunma bana aşkı ![]() ![]() Sana ben içimde aşklar büyüttüm,sana ben gönlümde sözler büyüttüm ![]() ![]() Onlar kocaman olup aştı beni![]() ![]() Onlar bitmedikçe bitirdi beni ![]() ![]() Hayır sakın benide haklı görme ![]() Ben haksızlığa hazırım seninle![]() Ta kendisiyim haksızlığın Sen yinede hor görme o bir türlü inanmadığını söylediğin aşkı![]() ![]() Anlamsız gelir sana bilirim ![]() Her gördüğün güzel,güzeldir gözlerinde![]() Bilemezsin değilmi o sözler neler getirir gönlüme![]() ?Sen aşık ettin beni kendine ![]() Bu aşkı yaşayamayacağımızı bilsende![]() ![]() Savunmasızdım ![]() Açıktı kapılarım![]() Sorgusuz sualsiz girdin içime![]() ![]() Şimdi kessemde bir damla sen akmaz içimden ![]() Büsbütün oldum seninle![]() ![]() Üyeler Görebilir ] Yasağım,doğrum,yanlışım,yaşayamadığımsı n ![]() ![]() ![]() Tüm bunlara rağmen sevdamsın ![]() ![]() ![]() Yasak mevsimim yaşanılmazımsın ![]() ![]() ![]() Hakkımsın ama haksızsın ![]() ![]() ![]() |
|
|
|