|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çıkar, hayallerim, sevgim, tutamadıysa, yok, yoksan |
![]() |
Ne çıkar sevgim seni tutamadıysa, sen yoksan hayallerim yok artık, |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne çıkar sevgim seni tutamadıysa, sen yoksan hayallerim yok artık,![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu gece havada bir tuhaflik var,hüzün var;yine yoksun,rüzgar daha soguk esiyor bu gece ![]() Bu gece hüzünlü siirleri yazabilirim,yildizlarla dolu gece titresirken uzaklarda,yildizlar gibi uzaklardasin,menekselerin boynu bükük bu gece ![]() Ne çikar sevgim seni tutamadiysa,sen yoksan yildizlar yok artik! Bu gece hüzün yagiyor sarkilardan, misralardan böyle gecelerde bir baska özlüyorum seni,sicakligini özlüyorum ![]() Böyle gecelerde duyumsadim seni kollarimda,sarkilar söylüyor gece rüzgarlari uçsuz bucaksiz gökyüzünün altinda ![]() Ne çikar sevgim seni tutmadiysa,sen yoksan geceler yok artik! Bu gece hüzünlü siirleri yazabilirim,sana seni anlatmaya çalistigim dizelerde kaybolurum,uzaklarda oldugunu düsündükçe,askim haykirabilirim yildizlara ![]() Sen yoksan duygular yapayalniz,ne çikar sevgim seni tutamadiysa,sen yoksan duygularim yok artik! Bu gece en hüzünlü siirleri yazabilirim,ne zaman gökyüzüne baksam seni görürüm,ne zaman gökyüzüne baksam çok uzaklardasin,seninle duyarim issiz gecenin sessizligini,seni sensiz sevgilere sigdirmaya çalisirim,oysa hiçbir seye sigmazsin ![]() Bu gece en hüzünlü siirleri yazabilirim,her sabah seni ararim papatyalar arasinda,gönlüm rüzgarlarini ariyor simdi ![]() Bu gece en hüzünlü siirleri yazabilirim,her aksam hava kararinca,senden sonra bir hüzün çöker içime yavas yavas insan ne acilara dayanirmis meger,simdi hayallerde kaldi yüzün,renkleri soldu çiçeklerin,senden sonra hayallerim yapayalniz,sanki dünyadan herkes göç etti ![]() NE ÇIKAR SEVGIM SENI TUTAMADIYSA,SEN YOKSAN HAYALLERIM YOK ARTIK!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|