Ben Seni Böyle Sevdim İşte |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ben Seni Böyle Sevdim İşte Ben seni kocaman bir yürekle sevdim![]() Gözlerim değil, yüreğimdi seni gören ![]() Sen damarlarımdaki kana karışıp, geldin oturdun yüreğime ![]() Bir başka yerde olamazdın zaten ![]() Sen, benim en değerli yerimde, yüreğimde olmalıydın ![]() ![]() orada kalmalıydın![]() Çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek, kez bu kadar kolay kabullendi seni Herhangi bir konuk değildin artık Bu yüzden ne ağırlama faslı vardı, ne de uğurlama O yüreğin gerçek sahibiydin ![]() Şimdi sonbahar, kışa giriyoruz ya ![]() ![]() Ben dört mevsim baharı yaşadım seninle Çiçek çiçek açtın yüreğimde Gökkuşağı zayıf kaldı, senin renklerin karşısında Taze bir yaprak gibi yeşildin ![]() Açelya idin pembeliğinle ![]() Üzerine çiğ taneleri düşmüş sarı güldün Kırmızıydın bir ateş gibi Ve maviydin![]() ![]() En çok bu renkle anmayı sevdim seni Denize tutkundum, denizi sensiz, seni de denizsiz düşünemedim![]() ![]() Seni severken dünyayı da sevdim ben, insanları da![]() ![]() ![]() Kendime bile dar gelirken, İçinde herkese yer olan bir hayatın sahibiydim artık En kızgın,en tahammülsüz olduğum anlarda bile, Seni düşünmek yetti bana ![]() İçimdeki sevinç yüzüme yansıdı, güldüm Beni öylesine güldüren senin sevgindi Ve ben kaygısız, içten gülüşün ne demek olduğunu, Nasıl güzel bir şey olduğunu anladım seninle ![]() ![]() ![]() Her şeye rağmen sevdim seni Güçlüydüm ve aşamayacağım hiçbir zorluk yoktu Koca bir kente, koca bir ülkeye kafa tutabilirdim Sen elimden tuttuğunda, patlamaya hazır bir volkan gibi hissederdim kendimi ![]() Menzil sendin ve ben o menzile ulaşmak için önüme çıkan her şeyi yok edebilirdim![]() ![]() Sana ulaşmamı engelleyecek her şeyi eritirdim, kül ederdim Sana ulaştığımdaysa sakin bir göle dönüşürdüm Ve o göle bir tek sen girebilirdin ![]() Sevdim ve hayrandım da ![]() ![]() Her halin çekti beni Duruşunu, uyumanı,gülmeni, kızmanı, şaşkınlığını, saflığını, kurnazlığını, çocukluğunu,olgunluğunu sevdim Sesini de sevdim suskunluğunu da ![]() Küçük oyunlarını, kaprislerini, sitemlerini, korkularını sevdim ![]() Seni ve o doyumsuz sevdanı, uçarı sevdanı anlatacak kelime bulamadım çoğu zaman ![]() Sığmadın cümlelere ve hiçbir cümle seni Yeterince tarif edecek kadar derin olmadı![]() ![]() Seni severken yorulmadım çünkü sen yaşam kaynağıydın ![]() Her gün yenilendim ![]() Seninle çoğaldım, büyüdüm Eksik kalan neyim varsa tamamladın ![]() Ölmeyecektim çünkü sen ölmezliğin ta kendisiydin ![]() Sevdim işte ötesi yok ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|