Yüreğimin gizlisi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğimin gizlisiYüreğimin gizlisi ![]() Beceremiyorum bilirsin yalan söylemeyi, Bir kişilik mi derlerken, Biliyorum yüzüm kızaracak, Dilimde sözcükler birbirine dolanacak ![]() Ama; ![]() Yine de inanılmaz bir heyecan, Kaçamak yapan çocuklar misali Çözemesem de bir türlü anlamını bu en'lerin, İyi ki en gizlime saklamışım seni bahar gözlüm ![]() ![]() Ben gözüyle görmeleri lazım, ![]() ![]() Ben misali iki kişilik dökülmeli sözcükler dudaklarından, Düşüncelerinde, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yüreklerinde taşımaları lazım ben gibi sevdiklerini![]() Yakalayabilmek için Bu seninle ilk kaçamağımız parasız pulsuz ![]() Yemeklerde seni çıkartıp oturtuyorum, yüreğimden karşıma ![]() Senin sevdiklerini de söylüyorum, Nasıl yiyecek dercesine şaşkın şaşkın bakan garsonlara ![]() Bir lokma sana, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() diğeri bana![]() Bir yudum sana, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() diğeri bana![]() Gün batımı da iki kişilik, Senin gözlerinle, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Işıltıları saklanıyor yeşilinde![]() Ve geceler, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uykularım senin sözlerinle![]() ''İyi geceler bir tanem,seni seviyorum'' -Ben de bahar gözlüm ![]() Bu seninle ilk kaçamağımız yüreğimin gizlisinde ![]() ![]() alıntı |
|
|
|