Zifiri Karanlık Gözlerine as Beni |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Zifiri Karanlık Gözlerine as BeniGecenin koynuna girmiş yalnızlığımla, Tek başımlayım rıhtımın kenarında Martıların çığlık sesleriyle ürperen telaşlı bakışlarımda Gerdanına gül kokuları seriyorum Bahar kuşlarının cıvıltısını kendine saklayan, Nice aşkları teğet geçti yüreğim Bulduğu her fırsatta sana koşan bu adam Bir ömür müebbet kaldı gözlerine Zifiri karanlık gözlerine as beni Kırık dökük düşlerimi bırakıyorum uçurumun kenarına Ve artık hayal kurmuyorum kadınım Şakağıma sıktım ihanet tohumun son filizini Ölen her şiirin mısralarında saklı ismim Kayıp, not defterimdeki aşk satırları Gizli öznesini kaybetmiş yüklem gibi hasret kalmışım sana Zifiri karanlık gözlerine as beniadın Ah! Be kadın Sen adamı rezil edersin Sağanak yağışlı gözlerimde ıslandığın yetmedi mi? Ç/aldığın yetmiyor mu aşkın mavisini? Ben ki! Gece mavisini senin b/akışlarında sevdim Yüreğime sıktığın kurşun sesleriyle Besteledim en yanık türküyü İlmek ilmek saçlarını salma bahara Üşürsün sevdiceğim Gökkuşağının yedi rengini kendine saklayan kadın Kıvamını tutturmuyor sevgi tohumları Sal gitsin ağzında bir günah gibi düşmüş Bildiğin bütün küfürleri Hükümsüzdür zaten ana avrat sövdüğün resmi küfürler Bağır/sana ulan aşkın mavisini çalıyorlar geceden Var gir koynuna ihanetin salaş korularına Zifiri karanlık gözlerinde boğuldum ben sunum viole |
|
|
|