Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adadığım, elveda, hüznüm, hüznüm or elveda, yüreğimi, ömrüm

Elveda Hüznüm/Elveda Hüznüm Elveda Yüreğimi Adadığım Ömrüm

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Elveda Hüznüm/Elveda Hüznüm Elveda Yüreğimi Adadığım Ömrüm

Ama Bir şeye dokunma ne olur acıtır yanlızlığım yüreğini

Ben'li çilelerin ben'li pişmanlıkların bitti artık Dilediğince özgürsün Mavi gökyüzünün altında istediğin düş ülkelerine kanatlanabilir yüreğinDilediğ in mevsimlerde delice ıslanabilir gözlerin Bana çıkan tüm yolları adres defterlerinden sil artık Adımın üzerini kalın harflerle işaretleyip kaldır beni hatıralarının en tozlu raflarına

Bana dair tek bir satır kalmasın tek bir cümle olmasın dudaklarında

Madem sana acı çektiriyorum bana bıraktıklarını topla yüreğimden

Sözlerini yeminlerini sök dudaklarımdan

(Ama Bir şeye dokunma ne olur acıtır yanlızlığım yüreğini )

Ama bir şeye dokunma ne olurSeni " sen " diye seven yüreğime dokunmaDokunma kanatır diz boyu karanlığım o ince dudaklarını Hayatımda yenilmeye alışmışken senin yenilgine de alışırım benBen nice yürekte canlı canlı gömüldüm senin zaferlerine de alışırım sevgili

Bırak dokunma kanayan yaralarıma

Cennet kokulu tenini sıçramasın kirli yüzümden akan yalnızlıklarım Daha fazla acıtmasın pişmanlıklarda avutulmuş hatıralarım Topla cümlelerini dudaklarımdan

Her şey bitti artıkVe her şey bitmişken sana git demeyeceğim

( Susmalıyım Sususyorum )

Gitsen de tek bir kelime bile etmeyeceğim

Susmalıyım Susuyorum En derininden en acısından suskunluğumda saklı cevaplarım sevgili Belki de tüm cevaplarım soruların da saklı

Bana kalan acıları bana bırakılan yenilgileri- sevgin için bedenimi yüreğimi semer bileceğim - sırtıma yüklenip gidiyorum Kapıyı aralamana gerek yok sevgili

Sana geldiğim yollardan gitmeyi de bilirim benGerek yok " en iyisine sen layıksın " sözleriyle avutulmuş devrik cümlelereBen iyi bilirim tozlu yollarıGidiyorum tüm zaferlerin başkumandanı olarak ayrılığın ganimeti olarak tüm hatıraları yakabilirsin

( Gitmeliydin ama bu kadar erken değil )

Ben'li tüm yaşananları da unutabilirsin Artık söze gerek yokGitmeliydim ama bu kadar erken değildiGidiyorum bir bedende " yüreksiz " yaşamayı öğrenmeye gidiyorumGidiyoru m öznesi çalınmış cümlelerde

sana " susmaya " gidiyorum

Biliyorum sen bensiz de yaşabilecek kadar güçlüsünHayata kaldığın yerden devam edeceksin

Noktasız virgülsüzOysa benOysa ben yaşadıkça hep bir eksik vereceğim sabah ictimalarında Hep bir sen eksik olacak nefes almalarımArtı k öznesiz paragrafların içinde yarım cümlelik olarak adam sayılacağımArtı k ben " sensiz " varolacağım

Topla cümlelerini dudaklarımdan Bana vaat edilmemiş yarınlarımı da yanına alBir de benimle yaşadığın mutlulukları Bir de sana yazdıklarımıKötü bir gününde gözyaşlarını kurulamak için kuru bir peçete niyetine kullanırsın senli satırlarımı

(Yaşattığın Tüm Mutluluklar için Teşekkür ederim Sevgilim )

Unutmadan bir teşekkür borçluyum sana; kısa bir süreliğine de olsa yarımlığımı yalnızlığımı unutturduğun için

Ve de yaşattığın tüm mutlulukların içinTeşekkü rler sevgilim Giderken sakın ardına bakmaGözlerin pişmanlıklarında günahlarında kalmasın

Sana paylaştırılmış her acına ben yüreği kefil gösterdimSen yüzünü aydınlığa çevir sadeceİnan bana bensiz hayatta seni hep mutluluklar bekliyor olacakÇünkü sensiz bir yerde yaşarken bile her nefesimde bin dua saklı olacak sana

Artık mutluluğa kanatlanma zamanın geldi sevgili Bensiz olsan da;

Her güneş

Her rüzgar saçlarında dolaşmaya gelecek

Hadi git

Varlığımda acı çekmektense

Yokluğumda mutlu ol

Çünkü; mutluluklar en çok sana yakışıyor sevgili

"Topla cümlelerini dudaklarımdan

Her şey bitti artık Maviler kadar özgürsün artık

Dilediğince uçabilirsin

Yolların hep Cennete çıksın sevgili"

Bensiz hayatında mutluluklar dilerim

elveda hüznüm/ elveda yüreğimi adadığım ömrüm

Elveda ÖMRÜM

alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com