|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adadığım, elveda, hüznüm, hüznüm or elveda, yüreğimi, ömrüm |
![]() |
Elveda Hüznüm/Elveda Hüznüm Elveda Yüreğimi Adadığım Ömrüm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elveda Hüznüm/Elveda Hüznüm Elveda Yüreğimi Adadığım ÖmrümAma Bir şeye dokunma ne olur ![]() ![]() ![]() ![]() Ben'li çilelerin ben'li pişmanlıkların bitti artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bana dair tek bir satır kalmasın tek bir cümle olmasın dudaklarında ![]() ![]() Madem sana acı çektiriyorum bana bıraktıklarını topla yüreğimden ![]() ![]() ![]() Sözlerini yeminlerini sök dudaklarımdan ![]() ![]() ![]() ![]() (Ama Bir şeye dokunma ne olur ![]() ![]() ![]() Ama bir şeye dokunma ne olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bırak dokunma kanayan yaralarıma ![]() ![]() ![]() Cennet kokulu tenini sıçramasın kirli yüzümden akan yalnızlıklarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her şey bitti artık ![]() ![]() ![]() ![]() ( Susmalıyım ![]() ![]() ![]() Gitsen de tek bir kelime bile etmeyeceğim ![]() ![]() Susmalıyım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana geldiğim yollardan gitmeyi de bilirim ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ( Gitmeliydin ama bu kadar erken değil ![]() ![]() Ben'li tüm yaşananları da unutabilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sana " susmaya " gidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum sen bensiz de yaşabilecek kadar güçlüsün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Topla cümlelerini dudaklarımdan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Yaşattığın Tüm Mutluluklar için Teşekkür ederim Sevgilim ) Unutmadan bir teşekkür borçluyum sana; kısa bir süreliğine de olsa yarımlığımı yalnızlığımı unutturduğun için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana paylaştırılmış her acına ben yüreği kefil gösterdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık mutluluğa kanatlanma zamanın geldi sevgili ![]() ![]() ![]() Her güneş Her rüzgar saçlarında dolaşmaya gelecek ![]() ![]() ![]() Hadi git ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Varlığımda acı çekmektense Yokluğumda mutlu ol ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü; mutluluklar en çok sana yakışıyor sevgili ![]() ![]() ![]() "Topla cümlelerini dudaklarımdan ![]() ![]() ![]() Her şey bitti artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilediğince uçabilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() Yolların hep Cennete çıksın sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bensiz hayatında mutluluklar dilerim ![]() ![]() ![]() elveda hüznüm/ elveda yüreğimi adadığım ömrüm ![]() ![]() ![]() ![]() Elveda ÖMRÜM alıntıdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|