![]() |
Babacığım O Mübarek Elini Öpeyim. (Şehit Çocuğunun Babalar Günü.) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babacığım O Mübarek Elini Öpeyim. (Şehit Çocuğunun Babalar Günü.)Öyle bir zamanda bırakıp gittin ki bizi ![]() Arayıp sormadın bile ![]() Hayal meyal hatırlıyorum güzel yüzünü ![]() 4-5 yaşlarında var yoktum ![]() ![]() Ablam la ben camın önünde beklerdik, gelmeyen babamızı ![]() Anlatırdı çocuklar okulda, babam bize yardım etti ![]() Beraber ödevlerimizi yaptık, hafta sonu gezmeye gideceğiz ![]() Ya da babamız bize çok kızdı derlerdi ![]() Yoktu ki babamız bize kızsın ![]() Sevemez olmuştum bayramları, seyranları ![]() Baba olmayınca bir anlamı yok ki ![]() Hem zaten bir annem vardı el öpülecek ![]() ![]() Her bayramda bir balon isterdim ![]() ![]() Bak baba karnemi de aldım ![]() ![]() ![]() Öğretmenim de bir kalem hediye etti ![]() En güzel, en içten duygularını bu kalemle yazarsın diye ![]() Senden başka kimsem yok ki duygularımı yazacağım ![]() Anneme ablama zaten söylüyorum ![]() Her gün şehitliğin önünden geçiyorum okula giderken ![]() Bu babalar gününde bari gel, Hiç olmazsa rüyama ![]() O mübarek elini öpeyim ![]() BABALAR GÜNÜN KUTLU OLSUN? 16-06-2010 Yılmaz BARITLI |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Babacığım O Mübarek Elini Öpeyim. (Şehit Çocuğunun Babalar Günü.) |
![]() |
![]() |
#2 |
YILMAZ BARITLI
|
![]() Cevap : Babacığım O Mübarek Elini Öpeyim. (Şehit Çocuğunun Babalar Günü.) Teşekkürler '' Forumsinsi
![]() |
![]() |
![]() |
|