![]() |
Seni Kaybetmemek İçin Susuyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Kaybetmemek İçin Susuyorum...Seni Kaybetmemek İçin Susuyorum ![]() ![]() ![]() Susuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni uzaktan sevmeyi kaybetmemek için Susuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her zaman olduğu gibi, konuşmuyor dilim, anlatmıyor gözlerim seni nasıl delice hiçbir karşılık beklemeden sevdiğimi Belki de kelimeler yetersiz kalıyor , vermiyor sevgimin değerini ![]() bakışlar anlamsız kalıyor düşüncelerimin yanında , belki de gönlüm seviyor bu acıyı, tatlı geliyor yüreğime seni karşılıksız sevmenin acısı……… Çözemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Susuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni uzaktan sevmeyi kaybetmemek için Susuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdaya susamış kalbimin çığlıklarını içime gömerek Susuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hançer gibi saplanmış düşüncelerimi beynimden silerek Susuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşmanca bakışlarının fırtınasına göğsümü gererek Susuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni uzaktan sevmeyi kaybetmemek için Susuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana bu güne kadar tek kelime söylemeden sustum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni sevmediğini bile bile sustum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni karşılıksız sevdiğimden sustum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve yine Seni uzaktan sevmeyi kaybetmemek için Susuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntıdır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|