![]() |
Aşk şiirleri -duygusal şiirler -Bir Selama Degmeyen Aşk'a Ölüm Yaraşır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk şiirleri -duygusal şiirler -Bir Selama Degmeyen Aşk'a Ölüm YaraşırAşk şiirleri -duygusal şiirler -Bir Selama Degmeyen Aşk'a Ölüm Yaraşır [color="sienna"][/b] Bu gün ben seni gördüm Selam vermek istedim Yüzünü yana duttun Söyle, yıllardan beri Kalbimiz bir duyup Bir vurduğu yılları Hani ne ara unuttun Beş yılda gözümüzden akan O kanlı seller Bir selama değmedi Hiç yüzüme bakmadan Yanımdan neçe geçtin Sen selamını korkuya mı değiştin ![]() Yoksa sen öz ahdine ılgarına ak oldun O kadar yakın iken bu kadar uzak oldun Şirin gülüşlerimiz, acı figanlarımız Bir selama değmedi ![]() Kaygılı anlarımız kaygısız anlarımız Sen ne yaptın bi düşün Yalnız şimdi anladım ah sen daha benim için El yetmez bir çiçeksin Yaşanmış günlerimde geri dönmeyeceksin ![]() Kop ey tufan, es ey yel Hezan oldum dökülüm düz beş yıl yüregimde Beslediğim mehebbet, bir selama değmedi Bir günlük, bir günlük hasretimi çekebilmeyen gülüm Ya ne oldu bu hasret bir selama değmedi ![]() Gittin, arkandan baktım can ayrıldı canımdan Sen nede itinasız gedebildin yanımdan Ah çektim, başım üste yarpaklar esti gülüm Senin kalbin esmedi Ardına da bakmadın Niye senin yolunu mehebbetim kesmedi Kazancımız de bu mu? ![]() Denilmemiş o selam elvedamız oldu mu? Sen Mene zülüm eyleden mene zülüm yaraşır Bir selama degmeyen aşka ÖLÜM YARAŞIR Sen Mene zülüm eyleden mene zülüm yaraşır Bir selama degmeyen aşka ÖLÜM YARAŞIR ŞİİR : Bahtiyar VAHAPZADE SUNUM:Kanka |
![]() |
![]() |
|