![]() |
Linux'a Dev Destek! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Linux'a Dev Destek!Linux'a Dev Destek! Teknolojinin dev şirketi, Linux'a verdiği bu büyük destekle bir kez daha gündemde! Samsung, uzun zamandır ciddi bir şekilde ilgilendiği Linux işletim sistemine bir adım daha yaklaştı ![]() ![]() ![]() Bu girişimiyle kuruluşun yönetim kadrosuna girmeye de hak kazanan Samsung, diğer altı şirketle beraber en yüksek üyelik seviyesine ulaştı ![]() ![]() Gelişmeler hakkında açıklamalarda bulunan Samsung başkan yardımcısı WonJoo Park, Linux'u ileri taşımak için doğru kaynak ve insanların bir araya geldiğini belirtti: "Hem Linux destekli cihazlarımızı geliştirmek hem de yapacağımız destek ve ortaklıklarla Linux'u daha iyi yerlere getirmek için sabırsızlanıyoruz ![]() Bilindiği üzere Samsung, meşhur Galaxy serisinde Linux destekli Android işletim sistemini kullanıyor ![]() ![]() Samsung'a çok şey katacağı aşikar olan ortaklığa Linux yöneticisi Jim Zemlin de şöyle bir yorum getiriyor: "Dünyanın en büyük elektronik üreticisinin Linux'a bu denli yatırım yapması, günümüz teknoloji piyasasında ortaklaşa hareket etmenin ne kadar önem kazandığını gösteriyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|