![]() |
Celse |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() CelseCelse 68 (16 ![]() ![]() Semiyum: İyi geceler dilerim ![]() ![]() Soru: İnsanlık Altınçağ' a geçerken Agartalıların buna karşı ilgileri ve görevleri nelerdir, o konuda konuşmak istiyorum ![]() Semiyum: Buyrunuz ![]() Soru: Efendim, aslında Altınçağ' a geçiş, Yüce Kitabımız Kuran' da yer alıyor ve bu bizim daha önce işlediğimiz, birlikte üzerinde çalıştığımız ayetin, 27/82 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Semiyum: Yorumlarınız tamamen doğrudur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soru: Tabii bu ayetlerin başında Agartalılardan bahseden ayetimiz var; "O söz başlarına geldiği zaman onlara yerden bir dabbe çıkartacağız ve onlar insanlara gerekeni söyleyecekler" diyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Semiyum: Düşündüğünüzün çok ötesinde biz zaten bu olayın içinde yer almış bulunuyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soru: Şimdi, o zaman göçenlere, geçenlere her yönüyle yardımcı olacakken, kalanlara ne şekilde yardımcı olacaksınız efendim? Ondan bahsedebilir miyiz, burada kalanlarla ilişkiniz nasıl olacak? Semiyum: Aslında o ilişki şu anda bile başlamış durumdadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soru: Ama geçiş sırasında kalan insanlarla ilişkiler nasıl olacak efendim? Semiyum: Bu konu o kadar önemli değildir ![]() ![]() ![]() ![]() Soru: Efendim, Yüce Kuran' da, "O gün her ümmet içinden ayetlerimizi yalanlayanlardan bir cemaat toplarız" deniyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Semiyum: Aslında bu bizim Agartalılar olarak görevimiz değildir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soru: Şimdi o zaman şöyle bir kavram çıkıyor ortaya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Semiyum:"Yüz yirmi milyon insan" sözü genel bir ifadedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soru: Tabi, bu geleceğe yönelik bir bilgi, bir hareket olduğu için daha fazlasını söyleyemiyorsunuz ![]() ![]() Semiyum: Öyledir ama çok yerde okuduğunuz gibi, bu konularda baştan son söylenemez ![]() ![]() Soru: Efendim, tabi sıkıntı olacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Semiyum: Hayır, düşündüğünüz gibi değildir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soru: Bir tarih, toplu göçüşlerde son nokta, son bir tarih mi yoksa muallaklık mı var? Semiyum: Muallaklık bazı seviyeler açısından vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soru: Yine akla şu geliyor efendim ![]() ![]() Semiyum: Genel olarak öyledir ![]() ![]() ![]() ![]() Soru: O zaman Kuran' da az önce sözünü ettiğimiz ayetlerde bahsedilen Agartalıların etkisi şu anda yapılan yardımları ağırlıklı olarak içeriyor efendim ![]() Semiyum: Öyle söylenebilirse de olayın bizi ilgilendiren yönü; bu vesile ile Agartalıların kendilerini insanlığa gösterip örneklemesi suretiyle insanlığın idrakındaki, fikirlerindeki, görüşlerindeki büyük değişikliklerin ortaya çıkacak olmasıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soru: Peki efendim, Altınçağ'a geçiş ile birlikte Agartalıların ortaya çıkışı ve insanlığa kendini göstermesi arasındaki bağlantıyı Kuran' da peşpeşe yazılı olduğu için önemli gördük ![]() Semiyum: Nedeni zaten sorduğunuz sorunun içindedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soru: İsabetli sözlerinize katılmamak elde değil efendim ![]() ![]() ![]() Semiyum: Biz de size iyi geceler dileriz ![]() Kaynak: Agarta 2, Yazar: Ö ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Celse |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() CelseCelse 46 (27 ![]() ![]() Semiyum: İyi akşamlar dilerim ![]() ![]() Soru: İyi akşamlar ![]() ![]() Semiyum: Yanlış düşünmüyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soru: Kapıların olduğu bölgelerde Agarta alanı çoğalıyor mu, genişliyor mu, diğer bölgelere nazaran efendim? Semiyum: Evet genişlemektedir ![]() ![]() Soru: Bir celsemizde dünyada dolaşan Agartalılardan bahsedilmişti ve bunların insanlara kendilerini belli etmeden dolaşmaları söz konusuydu ![]() Semiyum: Diyebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soru: Ama şimdi tamamen saçsız bir Agartalı bayanın insanlar arasında dolaştığını söyleyemezsiniz ![]() ![]() Semiyum: Haklısınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soru: Peki kamuflajın dışında başka yollar var mı efendim? Semiyum: Evet vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soru: Zannedersem bunun dışında dünyanın herhangi bir yerini evinizden, odanızdan, kısaca Agarta' dan rahatlıkla, çok yönlü olarak gözlemleyebilme imkanına sahipsiniz efendim? Semiyum: Bu, konunun bir başka boyutunu ihtiva eder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soru: Tabii Adem' den sonrayı kastediyorsunuz, öyle değil mi efendim? Semiyum: Sizler için Adem' den sonrayı kastediyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soru: Şuurlu İnanç' ta bir bilgi vardı; "Bir dünyadan bir çok dünyalar halinde istifade" konusuydu bu ![]() ![]() Semiyum: Evet mümkündür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soru: Peki efendim daha önce konuşmuştuk: Yaklaşık iki milyon yıldır bu dünyadasınız, Agartalılar olarak bu dünyada yaşıyorsunuz ![]() ![]() Semiyum: Aslına bakarsanız bir tek gezegenden bahsetmek doğru olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soru: Ama o zaman şöyle söyleyeyim ![]() Semiyum: Elbette vardır ama bunlar onun "insan" olma vasfını zedelemeyecek ufak tefek farklılıklardır ![]() ![]() Soru: Peki efendim insanlık ilk kez kainatta bir fiziki gezegende mi üredi? Semiyum: Bu soruya evet veya hayır diye bir cevap vermek mümkün değildir ![]() ![]() Soru: Peki ne demek gerekir efendim? Semiyum: Konu o kadar geniş kapsamlıdır ki, şu aşamada bundan bahsetmek bu konuya ışık tutmak açısından faydalı olmayacaktır ![]() ![]() ![]() Soru: Efendim kısa bir celse oldu, daha bir iki sorum olmakla birlikte konu bütünlüğü bozmamak için burada bırakmayı uygun buluyorum ![]() Semiyum: Bizce de uygundur ![]() ![]() Kaynak: Agarta 2, Yazar: Ö ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Celse |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Celse![]() Celse 4 (12 ![]() ![]() Bu akşam tamamiyle Üstadımızın Muzaffer Kınalı' nın yüksek varlığı ile konuştum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (22 ![]() ![]() Bu gece genel olarak Semiyun kardeşim ile görüştüm ![]() Onlarda da evlilik kurumu var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onlar da uykuya ihtiyaç duyuyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Robotlar kullanıyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çalışırken veya herhangi bir durumda birisiyle, sözgelimi eşiyle istediği anda yüzyüze görüşebilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Üstatlar Heyeti" onların medeniyetlerini yönetiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizim dünyamızın cin toplumu ile ilişki içindeler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : Agarta 1, Yazar: Ö ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Celse |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Celse![]() Celse 3 (8 ![]() ![]() Semiyun ile görüştüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğitim kurumları var ama bizden çok farklı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evvel emirde bir kitaba, bir peygambere, din bilgisine sahip olmamışlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : Agarta 1, Yazar: Ö ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Celse |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Celse![]() Celse 2 (3 ![]() ![]() Celseye Rehberim Galip ile başladık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu görüşme Semiyun için de sürpriz oldu ![]() ![]() ![]() Görüşmemiz yine soru cevap şeklinde oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ortalama ömür 400 yılın üzerinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Sizin temel noksanlığınız, Rab’ binize inanmamanızdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ailesinin dünkü görüşmeden haberi olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boş zaman olarak nitelendirmemekle birlikte, biz de bu tür zamanlarımızda spor yaparız, oyun oynarız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burada yaşayan birinin aynı zamanda vazifeli olarak dünyaya doğması hatta fiziki bedenini bir süre burada bırakması veya aynı zamanda kullanması teorik olarak mümkündür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sizinle ilgilendik, sizi koruduk ve size her bakımdan yardımcı olduk ![]() ![]() ![]() Biz de sizler gibi toplumumuzdan ve uzayın derinliklerinden haberdar olmayı arzularız, basın yayınımız vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Senden habardarım" dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşağı yukarı bu kadar görüştük, sonra ayrıldık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şu bilgiyi de unutmadan eklemeliyim; O’ na "bizdeki gibi bilginin yukarı alemden mi alındığını" soruyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : Agarta 1, Yazar: Ö ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Celse |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Celse![]() Celse 1 (2 ![]() ![]() Agartalılar Rab’ bin emri ile yeraltına inmiş ve yeryüzünü bize bırakmışlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizim tarihimizi en ince noktasına kadar biliyorlar ve çok güçlü bir bilgi merkezleri var ![]() ![]() ![]() ![]() Şu anda nasıl aynı dünyada birlikte yaşıyorsak o zaman da birlikte yaşayacağız ![]() ![]() ![]() Ben Rehberim Galip’e, "öyle bir zat ile görüşeyim ki, çok ileride kendisi ile yüzyüze görüşme yapma imkanımız olsun, bize yardıma gelecek grup içinden olsun" demiştim ![]() Aşağı yukan böyle bir zatla görüştüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizler cehennemin tam içinde yaşıyormuşuz ![]() ![]() Daha sonra görüşmek umuduyla kendisine teşekkür ettik ve Celsemizi kapattık ![]() Kaynak : Agarta 1, Yazar: Ö ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|