![]() |
Siamo tritissimi...Addio Pippa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Siamo tritissimi...Addio Pippaİtalyan sanatçı Pippa Bacca, “Barış Gelini” projesi için 8 Mart’ta sanatçı arkadaşı Silvia Moro ile Milano’dan yola çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pippa Bacca’nın acılı ailesi, proje koordinatörleri, projeye destek veren barış aktivistleri, bu vahşet karşısında sağduyulu açıklamalarıyla dikkat çekerken, en sert tepki Türkiye’den geldi ![]() ![]() Barış Gelinleri projesinin internet sitesi “Brides on Tour”, olay sonrasında tüm dünyadan yoğun ilgi üzerine kilitlendi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Barış Gelinleri projesi için gelinlikler Byblos modaevinde tasarlanmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ADDIO PIPPA Pippa Bacca, bugün Türkiye’den İstanbul’a uğurlanacak ![]() ![]() ![]() A PIPPA Abito bianco per andare a nozze con la tua morte e con quella di noi tutti Ti sei vestita di bianco ma siccome la tua anima mi sente ti vorrei dire che la morte non ha la faccia della violenza ma che è come un sospiro di madre che viene a prenderti dalla culla con mano leggera Non so cosa dirti io non credo nella bontà della gente ho già sperimentato tanto dolore ma è come se vedessi la mia anima vestita a nozze che scappa dal mondo per non gridare ![]() PIPPA'YA Beyaz elbise Düğününe gitmek için ölümünle Ve hepimizinkiyle Sen beyazlar giymiştin Ama sanki ruhunu hissediyorum Demek istiyorsun ki ölümün bile Yüzü şiddetinki değil Tıpkı bir annenin iç çekişi gibi Seni kucağına almaya gelmişcesine Yumuşacık ellerle ![]() ![]() ![]() Sana ne diyeceğimi bilmiyorum Ben insanların İnanmıyorum iyiliğine Çok acı çektim şimdiye değin Ama sanki ruhumu görüyormuşsun gibi geliyor Düğüne gider gibi giyinmiş Dünyadan kaçan Çığlık atmamak için (İtalyanca’dan çeviren Sezin Öney) |
![]() |
![]() |
|