![]() |
Uzman Gibi Uzmanların Söylediği 6-10-11 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uzman Gibi Uzmanların Söylediği 6-10-11Unutulmaz oyuncu KemaL Sunal'ın bazı filmleri Ve orada geçen bazı karakterler Geçiyor bunun yazdığı birçok yerde Ve seven,zeki yabancıların süper filmleri ![]() İşte bu durum İnancın,azmin,tutkunun gücüne inanmayanların Ve sığ düşüncelerden kurtulup Aklını layıkıyla kullanmayanların Ekmeğine yağ sürdü ![]() Hemen atladılar balıklama ' Bu hayalle gerçek dünyayı ayıramıyor Büyük bir ihtimalle filmlerden etkileniyor Galiba hayatı film sanıyor' Gerçeyteyse filmlerden en ufak bir etkilenme yok Hem filmleri çok seven sadece o değil ki Dünya film tutkunu Milyonlarca insan filmle yatıp filmle kalkıyor ![]() Ayrıca onun filmlerde geçen bazı karakterleri kullanması Manasal şifre için gerekliydi ![]() Hem birçok Türk filmi ve yabancı film Bazı yönleriyle anlatıyor bunun hayatını,bunun bazı yönlerini ![]() Sonuçta her şey apaçık ortadayken bile inkarı seçen varsa ![]() Kusura bakmasın ama Utanma,onur,akıl yok onda ![]() Kim olursa olsun değişmez asla! --------- Uzman Gibi Uzmanların Söylediği(ON) Bunun kesinlikle akıl hocası yok Buna hadi oğlum,hadi koçum Hadi yavrum kim tutar seni diyen yok Veya benzerlerinden laflar eden yok ![]() Yani manevi olarak destek çıkan yok Yazdığı,şiirleri yazıları kesinlikle kendisi kaleme alıyor Televizyon ve Radyo mesajlarını kendisi tuşluyor ![]() Dikişini,kendisi eliyle dikiyor TUTKUNLUĞUYLA KENDİSİNİ SADECE ÖLÜM AYIRIR ![]() %99 ![]() ![]() Çıkalım Dünya Televizyonlarına serilerini Kesinlikle ben yazıyorum serilerini kaleme alma sebebi İlgili konuda laf açılınca Onun şiirlerini,yazılarını ben yazıyorum Buna gizlice ulaştırıyorum diyen Veya benzerlerinden laflar eden varsa İpliği pazara çıksın Ve tüm gerçekler bilinsin diye ![]() 1999-2004 arası Taşı bile çatlatacak baskılardan Edilen küfürlerden,onur kırıcı laflardan Bilerek defalarca inadına gitmelerden DOĞAL OLARAK OLUŞAN PSİKOLOJİK ETKİ %99 ![]() İSTERSE BUNA İŞKENCE YAPSINLAR BEDENİNİ ELEKTRİĞE BAĞLASINLAR ![]() 1999-2004 arası oluşan psikolojik etki GEÇMEZ ASLA! ASLINDA DUYMAMALI ONUN SESİNİ GÖRMEMELİ ONUN ELBİSELERİNİ BİLE ![]() VE ONUNLA BAĞI SONSUZA DEK KOPARILMALI ![]() Bu durum bu,böyle düşündüğü Böyle hissettiği için değil TIBBEN BÖYLE OLDUĞU İÇİN ![]() Tıbben böyle gerçekler Ayrıca evlenmesi mümkün değil ![]() Bunun var birçok sebebi Sebeplerden biri ruhu parçalı ![]() Diğeri BELLİ BİR KİMLİĞİ YOK ![]() YANİ KARŞIMIZDA SADECE BİR KİŞİ YOK ![]() Çıkalım Televizyonayı kaleme almasının sebebi: Halı saha maçlarında taktığı bilekliklerin Kullandığı eldivenlerin ve o beyaz formaların El emeği,göz nuru olduğu bilinsin ![]() Kendini sevenlerin,kendine inananların Sabrının büyüklüğünü daha iyi bilsinler Ve onları ben diktim ben tasarladım diyip Emeğine göz dikmesinler Ne de olsa para,menfaat dünyası ![]() Onun parada,malda mülkte gözü yok asla! Şairliği,yazarlığı,el dikişini,halı sahalardaki kaleciliği Para kazanmak için yapmıyor asla! ONUNKİ ZEVK İŞİ,TUTKUNLUK İŞİ VE FARKLI FELSEFE İŞİ ![]() Ayrıca milyonlarca insanın içkiye,sigaraya,kumara verdiğinin Sadece kullanıyor çeyreğini ![]() Bu,filmlerden kesinlikle etkilenmiyor Sadece filmleri çok seviyor Hem filmleri çok seven Çok film izleyen sadece o değil ki ![]() Milyonlarca insan film tutkunu Dünya filmle yatıp filmle kalkıyor Ayrıca onlarca film Bunun bazı yönlerini anlatıyor ![]() Birçok film bunun hayatıyla benzerlik gösteriyor Fakat filmlerden en ufak bir etkilenme yok ![]() Sadece ilham veriyor filmler ![]() BAZI ÇEVRELERİN ÇIKARINA TERS DÜŞTÜĞÜ İÇİN ![]() Ve birçok özelliği ortamsızlık içinde olmasına rağmen Bünyesinde barındırdığı için Gizlice,derince, zehirle Sonsuz postaya bindirmek isteyeceklerdir ![]() Zaten katılan o kadar zehre Ve 1999-2004 arası yaşadıklarına rağmen Çok bile yaşadı ![]() Şu da anlaşıldı ki bunula baş olmaz kesinlikle Her şeyin çaresi var uzay derinlikli düşüncesinde ![]() Ve kesinlikle haklı davasında ![]() Biz bunlaRı kafamızdan uydurmuyoruz Veya burda masal hikaye okumuyoruz BUGÜNE KADAR KALEME ALINAN GERÇEKLER Son noktaya kadar çok dikkatlice okununca Bu durumlar apaçık çıkıyor ortaya ![]() Yeterki önyargılar aşılsın Para,menfaat,gurur,kıskançlık bir kenara bırakılsın Ve sığ düşüncelerden kurtulup Akıl,layıkıyla kullanılsın Eğer bunlar yoksa okuyanda O zaman yazılanlar gelir roman,hikaye,yalan dolan Gelir film,hayal,his,gelir saçma ![]() ------------------------------------------- Uzman Gibi Uzmanların Söylediği(11) İsterse bunu zindana atsınlar İşkence yapsınlar,bedenini elektriğe bağlasınlar Bundaki psikolojik etki asla! geçmez Bu ,böyle düşündüğü veya böyle hissettiği için Bu durum böyle değil Tıbben gerçekler böyle ![]() 1999-2004 arası çok aşırı baskılardan Edilen küfürlerden,onur kırıcı laflardan Yapılan şerlerden İnadına defalarca zıttına gitmekten Doğal olarak oluşmuş psikolojik etki Başkası olsa yüz kere bıçak çekermiş Yüz kere mertliği bozana başvururmuş Yüz kere Bakırköye düşermiş Ya da çok derin acılara dayanamayıp İntihar edermiş Başkası olsaymış Polisi,jandarmaları,komşuları Baskılardan,şerlerden bunaldım Yetişin,kurtarın aklımı oynatacağım Yardım edin diye çağırır Milleti defalarca meydana toplarmış ![]() Fakat 1999-2004 arası bunların hiçbiri olmamış ![]() Çünkü inancı,sabrı,azmi ve tutkunluğu varmış YAPISINDA ORMAN KÜTÜKLÜĞÜ YOKMUŞ Defalarca aklını oynatmış Defalarca düşmüş kalkmış,asla! yılmamış yıkılmamış ![]() Evet her insan baskı görebilir Ama baskının etkileri aynı olmaz Baskının etkileri ve sonuçları Baskının şiddetine,kaç yıl sürdüğüne Hangi zaman zarfında yaşandığına Ve baskıya uğrayanın yapısına göre değişir ![]() Ne diyelim çok yazık olmuş Doğumundan bugüne içkisi,sigarası,kumarı bile olmayan O kadar baskıya rağmen bunlara alışmayan Tertemiz bir hayata çok yazık olmuş Ta 1999-2004 arasında ![]() |
![]() |
![]() |
|