![]() |
Fırında Beşamel Soslu Tavuk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırında Beşamel Soslu TavukFırında Beşamel Soslu Tavuk MALZEMELER 750 gr tavuk eti (göğüs) 750 gr havuç 750 gr patates 750 gr bezelye beşamel sos için malzeme : 1 litre süt 1,5 çorba kaşığı köri (baharat) 1 su bardağı un 150 gr margarin karabiber tuz 200 gr kaşar peynir HAZIRLANIŞI Patatesleri ve havucu küp küp doğrayıp haşlayın ![]() ![]() ![]() beşamel sosun yapılışı : Tencereye yağı koyun unuda ilave edip kavurun, sütü yavaş yavaş ilave edin karıştırarak top olmasını önleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|