Uydurma Haber..... |
|
|
#1 |
|
tatia27
|
Uydurma Haber.....arkadaşlar herkes kafadan uydurma bi haber üretecek ![]() ![]() ![]() bakalım ne kadar iisiniz![]() ii eglenceler
|
#2 |
|
arman_gs
|
ya ıste cevdet aksam motorla gıderken tekerlek kaydı ve fenerlılerın arasına daldı napcagını bılmıyen cevdet gomlegını cıkarıp ıcındekı 20:45 yazılı tısortunu gosterdı ana bı baktım fenerlıler hındıye donmuss :D:D:D::d muhahaha |
|
|
|
#3 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Sınırda toplanan mülteciler gece yarısında beyazın programına konuk olarak çıkarıldı ![]() ![]() Program boyunca suskunkuunu koruan mülteciler![]() ![]() yayın çıkışında ErGENEKON lehine sloganlar attılar![]() ![]() Bunun üzerine İstanbul emniyet müdürlüü soruşturma başlattı![]() ![]() ErGENEKON_GS_48 kod adlı şahsın eşkal tespiti sürüo![]() ![]() Halkımızında duyarlı olması için ricedilio![]() ![]() Bitti![]() ![]() iii akşamlar türkiye her nerede yaşıor ve yaşatılıorsa![]() ![]()
|
|
#5 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Son dakika haberiyle karşınızdayız ![]() ![]() Sabah 9-30 sularında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eczanesine yapılan saldırıda yosun kod adlı(Çiğdem![]() ![]() )burnundan yaralanması sonucu hastaneye kaldırıldı![]() ![]() ![]() Doktorların 3 ila 6 ay burunsuz dolaşacaını söledii Yosun_26 10 dk önce taburcu edilerek ne hali varsa görmesi içün evene yollandı![]() ![]() Bitti![]()
|
|
|
|
#6 |
|
90burcu
|
ctn_86 dün evden kaçtı annesi serap ezgüye katılarak kızına geri dön çağrısı yaptı ama nafile kızı sevdiğine kaçmıştı ama inanmıoruz sevdiğine kaçtığını bizce kaçırıldıheyy sarımsak kafalılar ctn_86ı bırakın(reha muhtar:)) |
|
|
|
#7 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Ankara'dan şuanda ulaşan bi haberi sizlere duyurmak istiirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() semtinde oturan Burcu ÇETİN ve yanında bulunan arkadaşı yine bi tedbirsizlik sonucu şişmee başladı![]() ![]() Olay saat 11 sularında gerçekleşti![]() ![]() Mekana alınan büyük miktarda abur cuburu bünyelerine geçiren iki arkadaş anormal bi şekilde şişmee başladı![]() ![]() ![]() Emniyet çalışanları bu olay karşısında ne yapacaklarını şaşırdı![]() ![]() Olay kontrol altına alınmaa çalışıo![]() ![]() Gelişmelerle tekrar karşınısda olacas![]()
|
|
|
|
#8 |
|
servet027
|
flaş haber!!!!!!!!!! arman_gs kadıköy şükrü caddesi saraçoğlu sokakta Aslan terbiyecilerinin eline düşmüş:!!!!! |
|
|
|
#9 |
|
suskun
|
Angelesdream salı günkü sınavdan 100 alarak geçmiş ![]() ![]() ![]() ![]() :))
|
#10 |
|
tatia27
|
servet27 tarafından bugün oynanacak gaziantep_fenerbahçe maçına alınmış 150 ytllik maraton bilet hain kişilerce çalındı ![]() gelişmeleri duyan servet 27 :''aziz yıldırımın yanında oturacaktım![]() bunu yapan kişiler sadece biletimi deil hayallerimi de çaldılar![]() ![]() yetkilerere sesleniyorum ''biletimi bulun ''dedi![]() ![]() ![]() ayrıntılarla tekrar karşınızda olacaz ![]() şimdilik ii akşamlar
|
|
|
|
#11 |
|
angelesdream
|
iyi akşamlar efendim yayınımıza bir son dakika haberi yüzünden kısa bir ara vermek zorundayız bu akşam saat 9:30 sularında tatia ve kenan imirzalıoğlunu yemek yerken yakaladık gelişmelerle tekrar karşınızda olacağız sayın seyırcıler şimdilik bu kadar dadadadaddddddddddaaaaaaaaaaamm:)))
|
|
|
|
#12 |
|
speed
|
Son dakika ![]() ![]() yapılan bi araştırmada sanal dünyada en çok üyeye sahip forum olarak 10 milyon üyesiyle forumsinsi rakiplerini uzakara geride bırakarak ipi göğüsledi![]()
|
|
|
|
#13 |
|
servet027
|
tatia27 dişcide!! alınan bilgilere göre tatia27 adını bile söyleyemediğim parlayan bir şey taktırmak için dişini deldirirken sağlam dişi kırılmış!! midyata pirinçe giderken evdeki bulgurdan olmuş ![]() bu arada servet027 hayallerine kavumuş üstelik kadir inanır da üç sıra gerisindeymiş (bu gerçek) |
|
|
|
#14 |
|
angelesdream
|
evet sayın seyircilerimiz sıradaki haberimiz bir trajedi:) speed ve brave83 afrikada safari yapmaya karar werirler afrikaya giderler fakat o da ne!! aman allahım! karşıların açıkan korkunç bir kaplan tarafından feci şekilde saldırıya uğrarlar ikiside ağır yaralı olarak yerliler tarafından tedavi edilmeye başlanır durumları kritik:)
|
|
|
|
#15 |
|
tatia27
|
sayın seyirciler sıradaki haberimiz mate kod adlı üyemizle ilgili ![]() ![]() ![]() ![]() matematikçi oldugu bilinen genç kız odasının duarlarına x,pi,paradoks,denklem ![]() ![]() ![]() vs gibi terimlerle doldurdu![]() ![]() ![]() ![]() durumu polise haber veren anne kızına yardım edilmesini talep etti![]() ![]() mate kod adlı üye şuan bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi altına alındı![]() ![]() SİNSİ TV olarak mateye acil şifalar diliyoruz![]()
|
|
|
|