![]() |
Mustafa İsen ( 1953) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mustafa İsen ( 1953)KÜLTÜR ve TURİZM BAKANLIĞI MÜSTEŞARI Prof ![]() ![]() Doğum Tarihi:1953 Doğum Yeri:Adapazarı Yabancı Dil:İngilizce Medeni Hali: Evli, 3 çocuk babası EĞİTİM DURUMU : 1975 Lisans Atatürk Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü 1979 - 1983 Doktora Atatürk Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü 1983 - 1988 Yardımcı Doçent Atatürk Üniversitesi, Fen - Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü 1988 - 1994 Doçent Gazi Üniversitesi, Fen - Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü 1994 - Prof ![]() ![]() YAPTIĞI GÖREVLER : Fakülte'yi bitirdikten sonra İstanbul'da öğretmenlik, Atatürk Üniversitesinde asistanlık yaptı ![]() 1981 yılında Milli Eğitim Bakanlığı aracılığı ile Belgrad Üniversitesi Filoloji Fakültesi Doğu Dilleri Bölümüne öğretim elemanı olarak gönderildi ![]() ![]() ![]() Bu yıllarda kuruluş aşamasında olan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde de alanıyla ilgili dersler verdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1994 yılında Profesör oldu ![]() ![]() ![]() ![]() 17 Aralık 2002 tarihinde Kültür Bakanlığı Müsteşarlığına atandı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|