![]() |
Hala Bişeyler Var Vazgeçemediğim! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
Hala Bişeyler Var Vazgeçemediğim!Canım yanmıyor artık(!) Hayır, senden vazgeçmedim ama yine de kanımı akıtmıyorum gecelere ![]() Gözyaşlarım yıkıyor kirli sokaklarını ![]() ![]() Yalanlarla tozlanmış üstü örtülü aşklarımızın ![]() Kırık dökük raflarda unutulmuş iki koca kitabız ![]() Sanki hiç okunmamış sayfalarımız ![]() Çok kişi okumayı denemiş belki de ama yazılanları anlamamışlar ![]() Çok kez karalanmış üstümüz ![]() Yanık kokusu üstümüze sinmiş, yakmak istemişler bizi ![]() Yazılanlar seçilmiyor artık, üstü kaplanmış kara bir isle ![]() Unutmak istemişler bizi, unutulmuşuz ![]() Unutamadıklarımız olmuş yine de, unutmak istemediklerimiz ![]() Karanlığımızın arasından ışık sızan tüm boşluklarınıı dolduran ölümler oldu ![]() Karanlığımla dolusun gecelerimde ![]() ![]() ![]() İki ölüm gözlerin ![]() ![]() ![]() Elinde bir tabanca, onun içinde iki kurşun ![]() ![]() ![]() Acıyla ellerin titreyecek ve basacaksın tetiğe ![]() ![]() Kurşun senin yüreğin olursa diye korkarım ![]() ![]() Gördüm, hayatını kamburunda taşıyan yaşlı bir kadının mavi gözlerindeydi ![]() Ve biliyorum gözkapaklarından sızarmış ölüm ![]() ![]() Öyle ağır geliyor ki beni delip geçen bakışların ![]() ![]() Ağır geliyor nefretin ![]() ![]() ![]() Hepsi birbirine karışıyor ![]() Ve sen hep cezalandırmak istedin 'mutlu' olmak için kandırdığın duygularını ![]() Ama öğrenemedin bir türlü; mutluluk yok! Biliyorum, silahını çoğu kez başkalarına yönelteceksin ![]() Tetiği çekerken ellerin titremeyecek ![]() Onlar kurbanların olacak sadece ![]() Aciz ruhuna kurban edilenler ![]() ![]() Elinden birşey gelmeyecek ve bu sana çok koyacak ![]() Evet, evet biliyorum, bu sana çok dokunacak ![]() Bu yalanı çok kez işittim senden, hiç konuşmasan da ![]() İlk duyduğumda olduğu kadar şaşırmadım ![]() Kafa sallayıp, geçiyorum artık ![]() Alıştım durulmak bilmeyen dalgalarına ![]() Dalgaların dövüyor ellerimi, kollarımı ![]() Martıların çığlıklarını duyuyorum ![]() Ama uçurumın kenarındayım ![]() ![]() Yağmurun yağmasını, sırılsıklam olmayı istiyorum önce ![]() Sonra atlayacağım ve sularına gömüleceğim ![]() Cesedimi bulamayacaksın ![]() ![]() Bu bir oyun ve oyunlar gerçeğe uymaz çoğu zaman ![]() Alışacaksın ![]() ![]() ![]() Bu gece yakacaklar beni, Bu gece gömecekler beni, Görmeyeceksin ![]() ![]() ![]() Bakamamıştım, Sen adımlarken yokluğunu ![]() Ellerimi bırakıp gitmiştin Ağlamamıştım ![]() Ama arınmak istemiştim Sadece senin olan günahlarının İsiyle ![]() Acım ol diye sevmiştim seni, Acımsın diye seviyorum ![]() Vuracaksın beni ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
davut
|
![]() Alışacaksın ![]() ![]() ![]() Bu gece yakacaklar beni, Bu gece gömecekler beni, Görmeyeceksin ![]() ![]() ![]() Bakamamıştım, Sen adımlarken yokluğunu ![]() Ellerimi bırakıp gitmiştin Ağlamamıştım ![]() Ama arınmak istemiştim Sadece senin olan günahlarının İsiyle ![]() Acım ol diye sevmiştim seni, Acımsın diye seviyorum ![]() Vuracaksın beni ![]() ![]() ![]() güzel bir şiir suskun emeğine sağlık yüreğine sağlık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|