![]() |
Hangisini Arabanıza Alırdınız? |
![]() |
![]() |
#1 |
flipper
|
![]() Hangisini Arabanıza Alırdınız?şirketler eleman alacakları zaman mutlaka böyle sorulara yer veriyolarmış ![]() yolda arabanızla gidiyosunuz aniden şiddetli bir yağmur bastırdı ve arabanız sadece 2 kişilik(sizin haricinizde 1 kişi) yolda çok yaşlı bir adam yürümekte zorluk çekiyo ve felaket ıslanmış derken bir de baktınızki yolun diğer kenarında hayatınızı kurtaran adam ,birden karşıdan hayatınızın kadını (ya da adamı) olmazsa olmaz dediğiniz insan ![]() ![]() ![]() ![]() ne yapardınız arabaya kimi alırdınız? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Daha önce karşılaştığım bir suâl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşımın için teşekkürler, flipper ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ergenekon
|
![]() Cevap belli ama, doğru cevap veren olmazsa cevaplayacağım ![]() Ben Vehbi Koç'un eleman alış hikayesini hatırladım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gözyaşı
|
![]() ilk önce yaşlı adamı kesinlikle alırım öteki ikisi arasında karar vermek zor
![]() |
![]() |
#5 |
ctn_86
|
![]() yaşlı adamı alırdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
tatia27
|
![]() bende yaşlı adamı alırdım çünkü hayatımın adamı zaten biyerde çıkar karşıma tekrar,hayatımı kurtaran insana vefa borcum bu şekilde ödenemez yaşlı adam bensiz yürüyemez ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
cidohuro
|
![]() y aslında bimiyorum ama sanki bu üç kişi insn haytındaki üç işi simgeliyo gibi hayatını kurtaran adam (seni doguran annen ) tökezleyen yaşlı adam (arada yanlış yaptıgında ,yada artık elinden bişey gelmedgini düşündügünde olan kşi yani kendim )üçüncüde olsa olsa (eş )olbilir ![]() diye düşündüm yani
![]() |
![]() |
#9 |
puslu
|
![]() Efendim bir cevap da ben vereyim ![]() Biri benim hayatımı kurtarmışsa onu artık tanıyorumdur ![]() ![]() Bende Hayatımın İnsanı ile yağmurda romantık bir yürüyüş yaparım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
flipper
|
![]() soruyu soran benim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
mert
|
![]() hayatınızı kurtaran adamI KURTARIRIDIM EYER O İNSAN BEİ KURTARMASAYDI BE HAYATRTA OLMZDIM NE HAYAT KADININI NEDE YAŞLI ADAM |
![]() |
|